Beauty

L’Oreal | Glam Bronze Sun Radiance Trio 201 Blondes

IMG_6068

Het is alweer een aantal jaar geleden dat ik de Glam Bronze voorbij zag komen op televisie. Ik geloof dat het bij een programma als Holland’s Next Topmodel was. L’Oreal sponsorde dat toen der tijd en liet in één van de afleveringen de Glam Bronze zien. Ik was meteen verliefd op de prachtige kleurtjes, maar toch is het er nooit van gekomen het te kopen. Tot mijn oog er weer op viel tijdens mijn vakantie in Heerenveen. Benieuwd of hij zijn verwachtingen waar maakt?

De L’Oreal Glam Bronze is te krijgen in twee varianten. Eén voor blondines en één voor brunettes. Zelf heb ik de poeder voor blondines, maar niet zo zeer omdat ik nou blond ben. De Glam Bronze voor brunettes is net iets donkerder, maar is ook prima geschikt voor blondines en andersom. IMG_6072

De poeder bestaat uit drie kleuren, een rozige kleur welke je kan gebruiken als blush, een champagne-gouden kleur welke geschikt is als highlighter en de bronze kleur welke geschikt is als bronzer. De kleuren samen zijn perfect om je gezicht een ‘sunkissed’ effect te geven.

IMG_6074

IMG_6073

IMG_6075

Het doosje voelt lekker stevig aan. Onder in zit een kwast en een spiegeltje verstop. Ideaal voor onderweg, maar voor het dagelijks gebruik, skip ik deze kwast.

IMG_6079

De kleuren zijn onwijs gepigmenteerd, maar wel licht ‘poederig’ zoals je kunt zien aan de roze kleur. Aan de rechterkant van de swatches kun je de kleur zien welke de poeder geeft als je ze met een kwast ‘samen’ gebruikt. Shimmer all the way! Daarom vind ik de donkerste kleur niet geschikt voor bijvoorbeeld het contouren van je gezicht. Wel kan het je gezicht een prachtige glow geven.

2

De poeder gebruik ik momenteel dagelijks als highlighter op mijn jukbeenderen. De kleur is wat moeilijk te vangen, maar het idee is wel duidelijk geloof ik. Deze Glam Bronze heeft (voor in de zomer) mijn favoriete highlighter van MUA verstoten van de podiumplaats. Hij is zo mooi!

3

Deze poeder is echt een favoriet geworden! Hij blijft goed zitten en is multifunctioneel. Afhankelijk van waar je je kwast plaatst in de poeder, zal het een donkerder, roziger of juist champagne-kleurig effect geven. Deze Glam Bronze is zijn euro’s meer dan waard. Hello beauty!

De L’Oreal Glam Bronze Sun Radiance Trio is verkrijgbaar bij de drogist voor €12,49 of bij Bol.com (waar ik ook het filmpje heb gevonden, waar ik het eerder over had!).

8 thoughts on “L’Oreal | Glam Bronze Sun Radiance Trio 201 Blondes”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *