Beauty Lifestyle

Nieuwe verslaving: Beautytrade

beautytrade

 

De pakketjesmevrouw en meneer heeft weer genoeg werk dankzij mijn nieuwe verslaving! Dit keer geen online bestellingen en wehkamp-paketten, maar vrolijke enveloppen en doosjes. Elke dag is het weer een verrassing. Wát zal er vandaag op de deurmat vallen? Waar ik het over heb? Beauty Trade! De goedkoopste manier om aan nieuwe beautyspulletjes te komen.

Sinds vorige week ben ik aangesloten bij de Facebookgroep ‘Beauty Trade‘. Al een tijde mag ik van mezelf niet zo veel meer kopen. Zo af en toe jezelf op iets trakteren is niets mis mee en natuurlijk zijn er uitzonderingen (als ik eindelijk weer eens aan de wal ben bijvoorbeeld, hihi). Maar over het algemeen gaat het me vrij goed af. Voor beautyliefhebbers zoals ik zijn de verleidingen altijd groot. Mooie acties, fantastische aanbiedingen en de gaafste nieuwste collecties zullen altijd naar ons blijven roepen. Nu is er dé uitkomst voor meiden die graag nieuwe producten proberen maar geen/niet te veel geld willen uitgeven.

pakketjes

Beauty Trade is een besloten groep waar je cosmetica en verzorgingsproducten kan ruilen met andere leden. Het werkt heel simpel en is ook nog eens super gezellig. Je maakt foto’s van de producten die je dubbel hebt, toch niet helemaal jouw kleur zijn of welke je gewoonweg niet gebruikt en deze plaats je op de groep. Meiden die er interesse in hebben reageren en via de PB kun je gaan onderhandelen. Heeft zij iets wat jij graag wilt, dan kun je gaan ruilen!

– Twee lipglossjes, twee lipsticks en twee lakjes tegen deze hele fijne box! –

Het gaat niet zo zeer om ‘gelijkwaardigheid’ qua geld, hoewel het natuurlijk wel een beetje gelijk op moet gaan, maar voornamelijk om het kwijt kunnen van je producten en er zelf iets leuks voor terug kunnen krijgen. Inmiddels heb ik een paar leuke ruilingen gedaan en heb ik onder andere m’n Amika shampoo geruild tegen een Body Shop Handcréme, een lakje en DE-spaarpunten tegen een Body Butter van The Body Shop en een paar lakjes tegen een blush van Miners. Het leuke en fijne vind ik dat er veel producten worden aangeboden van onder andere de Body Shop. Hier kom ik niet regelmatig maar ben wel dol op de producten. De afgelopen week heb ik toch zeker al een aantal fijne goodies van TBS gescoord.

pakketjes2

– Weer een paar enveloppen onderweg! –

Heb jij ook een grote verzameling aan cosmetica en zou je graag eens wat inruilen voor iets anders? Word dan ook lid, het is nog gezellig ook!

Klik hier om naar Beauty Trade te gaan! Wie weet zie ik je daar!

handtekening

19 thoughts on “Nieuwe verslaving: Beautytrade”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *