Beauty

Maybelline | Color Tattoo 35 ‘On And On Bronze’

IMG_7907

Dat ik een liefde heb ontwikkeld voor de Color Tattoos van Maybelline, mag duidelijk zijn. Niet lang na mijn eerste ervaring met Infinite White kocht ik ook Pink Gold. Afgelopen week liep ik door het Kruidvat en zag ik dat de Maybelline oogschaduws flink in de aanbieding waren. Color Tattoos zijn leuk, maar best aan de prijzige kant. Ik bedacht me geen moment en gooide een prachtige herfstige kleur in mijn winkelmandje, genaamd On And On Bronze.

IMG_7891 IMG_7893

De Color Tattoos zitten in een glazen potje met een zwarte dop. De sticker vind ik altijd vreselijk en haal ik er daarom ook gelijk af. Niet zo handig voor de naam misschien, maar zo’n grote stash heb ik nou ook weer niet, en zeg nou zelf; de naam spreekt voor zich, toch?

IMG_7900 IMG_7903

In de potjes zit 4 gram oogschaduw. De Color Tattoos zijn zogenaamde crème oogschaduws, welke goed horen te blijven zitten. De oogschaduw breng je met je vinger of een kwastje aan. Wat je zelf het prettigst vindt. Zelf vind ik de tattoos ideaal voor het bewegend ooglid, bijvoorbeeld als basis.

IMG_7896 IMG_7897

Deze kleur kwam ik tegen in een artikel van Lara, waarin ze de oogschaduw gebruikt in een Night Out Look. Ik werd echt verliefd en bedacht me dan ook niet toen ik deze kleur in de aanbieding mee kon nemen. De ooglooks van Lara vind ik trouwens sowieso tof, dus een bezoekje is haar blog zeker waard!

IMG_7908

De tattoo is werkelijk betoverend mooi. De pigmentatie is, zoals ik gewend ben van de color tatoos, super mooi en de structuur is super zacht. De kleur is inderdaad brons, maar neigt wat naar het bruine. Het is maar net hoe het licht er op valt, de ene keer lijkt hij mee chocoladebruin de andere keer neigt hij naar goud. Mooi is hij zeker, en perfect voor het najaar en eventuele feestlooks.

PicMonkey CollageDeze look maakte ik speciaal voor vorige week vrijdag, waar we met de Piraat de catering verzorgde tijdens de opening van de MAVO hier op het eiland. De school werd door Prinses Beatrix geopend, dus dat vroeg om een wat meer feestelijke look. Op het bewegend ooglid bracht ik On and On Bronze aan. Om zeker te weten dat mijn look de hele dag mooi bleef tijdens het werken, bracht ik daaronder ook nog een oogschaduwbasis van Catrice aan. Normaal doe ik dit niet bij het gebruik van de Color Tattoo, omdat deze uit zichzelf al vrij goed blijft zitten. Toch wilde ik het zekere voor het onzekere nemen op deze dag, mijn ooglook bleef echt de hele dag en avond mooi!

De ooglook:
Voor de verdere ooglook maakte ik gebruik van één van mijn favoriete palettes van Sleek, het Au Naturel Palette. Ik bracht een witte kleur (Nougat) aan in mijn binnenste ooghoek met daarover een glanzende kleur (Taupe) voor een extra shimmer. Dezelfde witte kleur (Nougat) bracht ik ook onder mijn wenkbrauw aan. In mijn crease bracht ik een matte donkerbruine kleur (Bark) aan, maar door de shimmer van de tattoo, werd deze ook shimmery. In mijn buitenste ooghoek bracht ik een iets donkerdere bruine kleur (Mineral Earth) aan voor iets meer definitie, maar deze valt iets weg op de foto. Op mijn onderste wimperrand bracht ik dezelfde donkerbruine kleur (Mineral Earth) aan tot ongeveer de helft. Vanuit mijn binnenste ooghoek bracht ik de glanzende kleur (Taupe) op de andere helft van mijn onderste wimperrand aan.

Ook deze Color Tattoo maakt me weer blij! Nu weer wachten op de volgende aanbieding, i want morrrrrre!

De Maybelline Color Tatoos zijn verkrijgbaar bij verschillende drogisten en kosten €10,99 per stuk.

 handtekening

16 thoughts on “Maybelline | Color Tattoo 35 ‘On And On Bronze’”

  1. Dit is mijn favoriete kleur van de Color Tattoo’s. Draag deze heel veel! Je hebt er echt een super mooie look mee gemaakt, ga ik zeker een keer namaken! :-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *