Nagellak

Pink Gellac | Tropical Island Collection

Pink Gellac, wat houd ik van je. Oh, wacht. Ik val in de herhaling zeker? Toch is het zo. Het is zelfs zo dat ik eigenlijk zelden nog andere nagellak of gellak draag dan Pink Gellac. Ik was dus weer als een kind zo blij toen er een nieuwe collectie op de deurmat viel. En hoewel de zomer langzaam op zijn eind komt, is deze zomerse collectie Tropical Island zeer welkom tijdens de grijze dagen!

De Tropical Island collectie bevat twee paarstinten een oranjetint en maar liefst vier roze tinten. De roze tinten lijken dicht bij elkaar te liggen, maar de swatches zullen laten zien dat ze toch echt wel wat van elkaar verschillen. De kleuren zijn geschikt voor de zomer, maar zeker de glitterlakken en de donkerdere tinten zijn ook perfect voor het najaar. Let’s swatch!

Don’t mind my cuticles. Na een swatch marathon waren deze niet zo blij meer. ;)

244 Hawaii Orange

244 Hawaii Orange is een fluorescerende oranje tint. De tint is nog 100000 x meer fluor dan de foto laat zien, maar mijn camera pakte de kleur helaas niet zo goed op. Hij lijkt wat minder vloeibaar dan de Pink Gellac lakken die ik gewend ben. Maar dit is iets wat je vaker ziet bij felle creme kleuren die goed dekken. Want serieus, je zou bijna aan een laagje genoeg hebben.

245 Cocktail Pink

Het roze zusje van de felle oranje tint. 245 Cocktail Pink is ook feller dan fel. En hoewel hij op de foto al lekker fluor is, is hij dat ook in dit geval weer 10000 x meer in real life. De kleur doet me een beetje denken aan de beroemde Ibiza Pink van Pink Gellac, maar deze lijkt iets lichter te zijn. Deze kleur is fantastisch!

246 Mermaid Pink

Yeah! Ook deze collectie heeft glitters! 246 Mermaid Pink deed me in eerste instantie denken aan de roze glitterlak uit de Vintage Chic collectie. Maar deze is toch echt wel een stuk donkerder. De gouden glitters komen goed tot hun recht en ik vind dit echt een snoepje. Met twee laagjes heb je bovenstaand resultaat. Wat ik toch enigszins indrukwekkend vind, voor een glitterlak.

247 Sorbet Pink

Een tikkeltje donkerder dan Cocktail Pink maar ook nog steeds vrolijk fel, is 247 Sorbet Pink. Een zuurstokroze kleur die altijd goed is. Ik denk dat deze op je teennagels trouwens ook super tof is. Nice!

248 Midnight Purple

Naast de roze glitterlak, bevat de collectie ook nog een paarse glitterbom. 248 Midnight Purple is toch wel de meest bijzondere lak uit de collectie. De naam vind ik overigens goed gekozen want hij heeft inderdaad wel een mysterieuze nachtelijke look. De glitters zijn echt goed aanwezig en de dekking is echt fantastisch. Een geweldige lak voor de feestdagen, for sure.

249 Hot Plum

Hot is ‘ie zeker, 249 Hot Plum. Ook hier weer een lekkere felle kleur maar dit keer in een paars tint. De kleur springt er echt uit en vind ik super mooi. Ik ben niet zo van de paarse nagellak, maar deze plum kleur vind ik erg mooi.

250 Orchid Purple

250 Orchid Purple is een mooie paarse kleur. In tegenstelling tot de andere lakken lijkt deze juist een tikkeltje feller dan hij daadwerkelijk is. Dit komt mede door het heerlijke nazomerse zonnetje wat tijdens het swatchen door het raam scheen. Een klassieke paarse kleur. Dekt als een malle en knalt van je nagels.

Ook deze collectie slaat de spijker weer op z’n kop. Vooral over dekking van deze gehele collectie was echt indrukwekkend. De intensiteit van de lakken en de felle kleuren zijn super. Mijn favorieten? Mermaid Pink voor de glitters en Cocktail Pink voor z’n heerlijke felheid. Maar kiezen is eigenlijk niet echt mogelijk, wat de kleurtjes zijn stuk voor stuk top!

Pink Gellac kleurtjes zijn online verkrijgbaar voor €15 per stuk. Regelmatig zijn er acties zoals 3 + 1 gratis. 

 

4 thoughts on “Pink Gellac | Tropical Island Collection”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *