Nagellak

Essence | 158 If I Were A Boy

IMG_0416

De komende tijd zul je een hoop Essence lakken voorbij zien komen, aangezien ik mijn slag geslagen heb tijdens het Nagelfestival bij Kruidvat (klik hier voor de shoplog). Tijdens het zoeken naar mooie Essence kleurtjes viel mij op dat er weinig (goede) reviews over de nieuwste Essence Colour & Go lakjes zijn. Jammer, ik ga in ieder geval elke lak met jullie bespreken. Vandaag: If I Were A Boy!

IMG_0413 IMG_0418

Hoera voor het fijne kwastje van Essence! Helaas had deze wat uitstekende haartjes die eerst weggeknipt moesten worden voor ik goed kon lakken… If I Were A Boy is een prachtige babyblauwe lak. Geen shimmers, geen glitters, gewoon crèmekleurig. Zulke lakken vind ik altijd prachtig in het voorjaar én je kan er vele kanten mee op.

IMG_0444  IMG_0450

Door de dekking was ik uitermate verrast. Zo’n lichte kleur van een behoorlijk budgetlak kan bijna niet goed dekken, dacht ik stiekem. Na één laagje schijnen enkel mijn tips nog licht door de lak heen, na twee laagjes is de lak meer dan perfect dekkend. Wauw! De substantie van de lak is prima, niet te dik of te dun, hij brengt fijn én egaal aan. Verrassend voor zo’n lichte lak.

IMG_0446

If I Were A Boy is een prachtige kleur en glanst ook nog eens prachtig. Op de foto’s draag ik geen topcoat en toch is de lak behoorlijk glossy. De droogtijd is normaal, het is geen Essie kwaliteit, maar zeker niet slecht voor zijn prijs. Een topcoat raad ik wel aan om de houdbaarheid een beetje te garanderen, anders chipt de lak zeker na twee daagjes.

Essence Colour & Go lakken zijn verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister met een Essenceschap voor €1,69 per stuk. Mooi prijsje voor zo’n beauty!

handtekening

13 thoughts on “Essence | 158 If I Were A Boy”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *