Beauty

Catrice | Metallure Luminizing Bronzer

bannerkopie

De LE’s van Catrice en Essence sla ik met regelmaat over. Lijken de persberichten veelbelovend, blijkt het in de praktijk het toch niet helemaal te wezen. Maar met de LE Metallure slaat Catrice eindelijk de spijker weer eens op zijn kop. De Luminizing Bronzer zag er in de aankondiging prachtig uit en bleek in het echt minstens zo mooi. Dat was het proberen waard! Vandaag mijn mening!

2014-08-26 14.07.29

2014-08-26 14.10.32

De bronzer zit in een mooie ronde en stevige verpakking. Hierdoor wordt de aandacht getrokken naar het product, de prachtig, licht gemêleerde, rosegouden bronzer. In het doosje zit 9 gram product. Een leuke hoeveelheid.

2014-08-26 14.08.31

2014-08-26 14.08.49

De bronzer is licht rond aan de bovenkant, wat een leuk speels en chique effect geeft. Ook ziet hij er heel ‘zacht’  uit. Het gemêleerde effect vind ik erg mooi en een leuke toevoeging.

swatches

De bronzer is onwijs goed gepigmenteerd en geeft veel product af. De bovenste swatch is gemaakt met een stevige veeg over bronzer en huid, terwijl de onderste swatch alleen een lichte aanraking van poeder en huid nodig had. De bronzer is super zacht, niet poederig en geeft dus – gelukkig – weinig tot geen fall-out. Wat wel opvalt is dat de bronzer een vrij opvallende ‘make-up’ geur heeft. Dit ben ik niet gewend van Catrice.

facefoto

De bronzer is behoorlijk glanzend en dus niet geschikt voor het shapen van je gezicht. Toch kan de bronzer gebruikt worden voor een aantal verschillende doeleinden. Zo kun je de poeder aanbrengen als highlighter, zoals ik hierboven gedaan heb. Dit geeft een mooie, subtiele glans en geeft je blush net dat beetje extra. Wat ik zelf ook regelmatig doe, is deze bronzer aanbrengen in plaats van mijn blush. Omdat de bronzer een rosegouden gloed heeft, kan dat prima. Eventueel zou je de bronzer ook met een (stipling) kwast subtiel over je gezicht kunnen verdelen voor een sunkissed look.

Degenen die mij kennen, weten dat ik dol ben op dit soort producten. Helemaal als ze ook nog eens super budgetproof zijn. Je hebt een prachtig product met een chique uitstraling die ook nog eens prima werkt. Daar houd ik van!

Catrice Metallure Illuminizing Bronzer kost €4,99 en is tot ongeveer midden à eind september verkrijgbaar bij Trekpleister en Kruidvat met een Catrice schap. Daarna zal de Metallure collectie plaats maken voor de LE Check & Tweed! Met een beetje geluk kun je dan de laatste Metallure producten scoren voor een klein prijsje in de uitverkoopbak. 

 photo handtekeningYNI_zpscf0330c7.jpg

12 thoughts on “Catrice | Metallure Luminizing Bronzer”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *