Trouwen

Wedding Wednesday | Dresses Inspiration

wedding

Yay, alweer vier weken verloofd (wat klinkt dat chique)! Natuurlijk is de voorpret al helemaal leuk en ben ik druk aan het rondkijken voor dé jurk. Nu ben ik niet van plan om een mega trouwjurk aan te trekken en wil ik het vooral ‘simpel; en budgetproof houden, wegdromen bij prachtige Assepoester-jurken is natuurlijk heerlijk. Vandaag geef ik jullie een kijkje in mijn dromen en laat ik jullie mijn droomjurken zien! 

love

good wedding dress and the good website.

#wedding dress with pink bouquet ... Brides & grooms, bridesmaids & groomsmen, parents & planners ... the how, when, where & why of wedding planning ... https://itunes.apple.com/us/app/the-gold-wedding-planner/id498112599?ls=1=8  ♥  THE GOLD WEDDING PLANNER iPhone App ♥ http://pinterest.com/groomsandbrides/boards/ Answers to so may questions.

wedding dress, this would look absolutely georgous on you, Kimmie Knopp!!!!!

#wedding dress... Wedding ideas for brides, grooms, parents & planners ... https://itunes.apple.com/us/app/the-gold-wedding-planner/id498112599?ls=1=8 … plus how to organise an entire wedding ♥ The Gold Wedding Planner iPhone App ♥

Wedding Dress

bridesmaids

Love this.

warming up to the idea of a very simple ball gown..

Forget about the groom I'm in love with this dress. Its a Mori Lee 5172 Wedding Dress

Reflections by Jordan, Wedding Dresses Photos by Jordan Fashions

Zoals je ziet houd ik voornamelijk van strapless jurken die niet al te veel poespas hebben. Of ik een lange of ‘kortere’ jurk wil weet ik nog niet. De eerste jurk is in ieder geval een favoriet!

x

Wat is jouw droomjurk?

20 thoughts on “Wedding Wednesday | Dresses Inspiration”

  1. Die vind ik ook het mooist. Die roze mag meteen weg van mij en nog wel een paar. Maar daar heb ik niks over te zeggen zeker?? Xx love you

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge