Trouwen

Wedding Wednesday | Dresses Inspiration

wedding

Yay, alweer vier weken verloofd (wat klinkt dat chique)! Natuurlijk is de voorpret al helemaal leuk en ben ik druk aan het rondkijken voor dé jurk. Nu ben ik niet van plan om een mega trouwjurk aan te trekken en wil ik het vooral ‘simpel; en budgetproof houden, wegdromen bij prachtige Assepoester-jurken is natuurlijk heerlijk. Vandaag geef ik jullie een kijkje in mijn dromen en laat ik jullie mijn droomjurken zien! 

love

good wedding dress and the good website.

#wedding dress with pink bouquet ... Brides & grooms, bridesmaids & groomsmen, parents & planners ... the how, when, where & why of wedding planning ... https://itunes.apple.com/us/app/the-gold-wedding-planner/id498112599?ls=1=8  ♥  THE GOLD WEDDING PLANNER iPhone App ♥ http://pinterest.com/groomsandbrides/boards/ Answers to so may questions.

wedding dress, this would look absolutely georgous on you, Kimmie Knopp!!!!!

#wedding dress... Wedding ideas for brides, grooms, parents & planners ... https://itunes.apple.com/us/app/the-gold-wedding-planner/id498112599?ls=1=8 … plus how to organise an entire wedding ♥ The Gold Wedding Planner iPhone App ♥

Wedding Dress

bridesmaids

Love this.

warming up to the idea of a very simple ball gown..

Forget about the groom I'm in love with this dress. Its a Mori Lee 5172 Wedding Dress

Reflections by Jordan, Wedding Dresses Photos by Jordan Fashions

Zoals je ziet houd ik voornamelijk van strapless jurken die niet al te veel poespas hebben. Of ik een lange of ‘kortere’ jurk wil weet ik nog niet. De eerste jurk is in ieder geval een favoriet!

x

Wat is jouw droomjurk?

20 thoughts on “Wedding Wednesday | Dresses Inspiration”

  1. Die vind ik ook het mooist. Die roze mag meteen weg van mij en nog wel een paar. Maar daar heb ik niks over te zeggen zeker?? Xx love you

  2. Wat een prachtige jurken! Die roze is ook heel mooi, maar ik zou zeker wit dragen op mijn bruiloft! Mijn droomjurk is zoiets als de laatste twee jurken op de foto. Love that!

  3. Het zal nog een aantal jaar duren voordat ik ga trouwen (denk ik), maar ik vind het heerlijk om trouwjurken te bekijken. De vijfde (met een klein printje) vind ik echt heel mooi!

  4. Wat een prachtige jurken, zelf zie ik mijzelf nog niet echt trouwens later maar trouwjurken vind ik altijd mooi om te zien en lijken zo sprookjesachtig..misschien koop ik ooit eentje gewoon om te hebben, hahah! De eerste vind ik ook erg mooi :)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *