Beauty

Sleek | i-Divine Vintage Romance Palette

IMG_7304

Toen ik het persbericht over de nieuwe Sleek Limited Edition ‘Vintage Romance’ las, wist ik het zeker. Dít palette was een must-have. En dat dachten meerdere met mij. Op jacht naar het palette bij The Make Up Spot, kwam ik steeds van de koude kermis thuis. Uitverkocht… Maar, uiteindelijk, de aanhouder wint. Afgelopen week viel de collectie (het palette en de blush) op de deurmat. Vandaag laat ik jullie kennis maken met het oogschaduwpalette!

IMG_7289

IMG_7292

De Vintage Romance collectie bevat romantische kleuren met veel rozetinten. Vintage it is, de meeste kleuren hebben een bepaalde ‘oudroze’ gloed over zich. Ze zijn zacht en lief, maar zeker niet onopvallend. Het palette bevat zowel lichte als donkere kleuren om verschillende looks mee te maken.

IMG_7298

IMG_7306

Sleek is wat betreft (budget)oogschaduw mijn absolute favoriet. De verscheidenheid aan kleuren, de mooie palettes maar vooral ook de goede kwaliteit doen het goed. En dat alles voor een leuk prijsje. Het palette is handzaam en makkelijk mee te nemen. De grote spiegel is daarbij ook een mooie toevoeging. Ideaal voor onderweg. Wel wacht ik nog steeds tot Sleek met de tijd mee gaat en de sponsapplicator gaat vervangen voor een (goede) kwast. Maar goed, klagen doen we niet. ;)

IMG_7299

IMG_7300-1

Zoals ik al zei zit er in dit palette een grote verscheidenheid aan kleuren. Veel zijn shimmery, maar er zitten ook een aantal matte kleuren bij. De bruintinten lijken met flits (bovenste foto) zelfs een klein beetje metallic. Ik ben vooral ook erg blij met de matte donkerblauwe kleur (Romance in Rome).

IMG_7300-2

IMG_7311

– Flits –

IMG_7314

– Daglicht –

De bovenste rij bevat voornamelijk naturel kleuren. De shimmer spat er vooral bij de eerste vier kleuren van af! Zelfs in het daglicht, sprankelen ze. En inderdaad, de bruintinten lijken haast wel metallic. De pigmentatie is goed, maar had bij de matte kleuren wel wat beter gekund. Deze kruimelen ook een beetje, iets wat ik gewend ben van Sleek. Goed je kwast aftikken dus!

IMG_7300-3

IMG_7318

– Flits – 

IMG_7321

– Daglicht – 

De onderste rij bevat voornamelijk de ‘romantic’ kleuren. Veel roze en paarstinten met verschillende finish. Wat shimmery, wat metallic, hier en daar en losse glitter en ook matte kleuren. That’s why I love Sleek! Honeymoon in Hollywood en Forever in Florence vind ik erg mooi.

1

Voor de look wilde ik eens uit mijn comfort-zone stappen. Ook met dit palette kun je namelijk een prima naturel look maken. Maar eigenlijk is een roze of paars tint onmisbaar wanneer je voor dit palette kiest.

2

Allereerst gebruikte ik de Prime and Fine eyeshadowbase van Catrice. Op het bewegend ooglid gebruikte ik Meet in Madrid en Court in Cannes. In mijn crease bracht ik Marry in Monte Carlo aan en zette ik mijn buitenste ooghoeken extra aan met Romance in Rome voor wat extra definitie. Op mijn wenkbrauwbot gebruikte ik Pretty in Paris. Deze bracht ik ook aan in mijn binnenste ooghoek.

3

Dit blende ik goed en bracht ik nog wat eyeliner aan. M’n wimpers zette ik aan met de Miss Sporty Incrediball mascara. De oogschaduw brengt onwijs fijn aan, wat ik gewend ben van Sleek. De kleuren zijn goed te blenden en blijven prima zitten. Met de matte kleuren moet je inderdaad even oppassen, mijn blush bracht ik pas na mijn oogmake-up aan, aangezien er hier en daar toch wat fall-out te bekennen was op mijn jukbeenderen.

IMG_7307

Ik ben ontzettend blij met dit mooie palette! Sleek maakt zijn verwachtingen weer waar en de kleuren zijn prachtig! Een perfect palette voor een romantische look. De blush die bij de collectie zit, is trouwens ook niet verkeerd. Maar daar binnenkort meer over!

Sleek Vintage Romance palette is onder andere te koop bij The Make Up Spot voor €9,99.

23 thoughts on “Sleek | i-Divine Vintage Romance Palette”

  1. Ik wil deze ook supergraag het zijn echt helemaal mijn kleuren! hij wordt voor mij achtergehouden zodra hij binnen is in de winkel hopelijk is die er aankomend weekend :)

  2. Wat een mooi palette! Ik wilde hem ook al bestellen, maar was echt elke keer uitverkocht, net als bij jou. Denk dat ik nu wacht tot de grootste drukte voorbij is en ik hem dan haal :)

  3. Wauw zeg, wat is dit een onwijs mooi palette zeg! En wat een mooie look heb je er ook mee gemaakt! Ik denk dat je hier nog veel meer mooie looks mee kan maken, je kan er echt veel kanten mee op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *