Nagellak

L’Oreal | Color Riche ‘Metropolitan’, ‘Maui Wave’ en ‘Mysterious Icon’

IMG_0207

Een half jaar geleden reviewde ik voor het eerst L’Oréal Color Riche lakken. Super enthousiast was ik niet, maar de lakken waren ook zeker niet verkeerd. Toen kocht ik twee zomerse lakjes, vandaag laat ik jullie drie lakken zien die ik zelf perfect vind voor het najaar en de winter. Benieuwd naar deze mooie kleurtjes? Lees dan zeker even verder!

IMG_0203

Ik kocht de kleurtjes MetropolitanMaui Wave en Mysterious IconDeze kleurtjes zitten niet meer in de collectie van L’Oréal en kocht ik bij de Big Bazar. De lakken zwerven hier en daar nog rond in sommige drogisterijen en worden dan vaak verkocht met 50% korting.

De kleur op de eerste swatchfoto’s geeft de meest realistische kleurweergave. 

Metropolitan.

IMG_0213

IMG_0357

IMG_0358

Metropolitan is een prachtige grijze kleur met een groenige ondertoon. De kleur dekt goed in twee laagjes en droogt vrij snel. De lak is ietwat aan de dikke kant, waardoor je op moet passen dat je niet streperig lakt. Metropolitan is een creamy lak die prachtig glanst. Ik vind ‘m erg mooi voor het najaar en de winter.

Maui Wave.

IMG_0214

IMG_0363

IMG_0364

Maui Wave klinkt meer zomers dan hij daadwerkelijk is. Ik vind het een prachtige petrolblauwe kleur, welke ook weer perfect is voor deze tijd van het jaar. De kleur dekt na één laagje goed, in twee laagjes perfect. Dat hij zo gepigmenteerd is, merken mijn nagels ook. Een goede basecoat dragen is een absolute must. Deze kleur trekt lekker snel in je nagels namelijk. Ook deze creamy lak heeft weer een prachtige glanzende finish. Mooi!

Mysterious Icon.

IMG_0211

IMG_0367

IMG_0371

Mysterious Icon vind ik het bijzonderst van de drie. Hoewel ik van de kleur iets anders had verwacht, vind ik het wel een prachtige lak. In het flesje lijkt de kleur een lila gloed te hebben, deze vind ik helaas niet terug op mijn nagels. Mysterious Icon is een veelzijdige bruine kleur welke af en toe neigt naar groen en grijs door de verschillende shimmers die de lak bevat. Deze lak dekt ook in twee laagjes perfect en droogt lekker snel.

Deze Color Riche lakken vind ik absoluut geslaagd. Stuk voor stuk zijn het prachtige kleuren die perfect aansluiten bij deze  tijd van het jaar. Deze en nog andere L’Oréal Color Riche lakken zijn verkrijgbaar bij de Big Bazar voor €3,99 per stuk. Met een beetje geluk vind je ze ook nog bij de plaatstelijke drogist, maar dat is even goed zoeken. Heb je geen Big Bazar in de buurt dan kun je ze hier eventueel ook nog vinden of…

…wachten tot morgen! Dan geef ik deze drie kleurtjes namelijk weg in een leuke winactie! Houd de blog morgen dus in de gaten of volg You Nailed It via Bloglovin’ of Facebook om op de hoogte te blijven van de nieuwste posts! 

handtekening

24 thoughts on “L’Oreal | Color Riche ‘Metropolitan’, ‘Maui Wave’ en ‘Mysterious Icon’”

  1. Wat een mooie kleuren! Ik vind vooral metropolitan en mysterious icon heel erg mooi! Prachtig!
    Zei je laatst niet ergens dat er sinds kort een big bazaar in Leeuwarden zit??

  2. Heb de eerste en laatste ook in mijn collectie! Vind L’Oreal echt mooie lakken hebben! En Mysterious Icon viel mij ook iets tegen. Nog steeds mooi, maar inderdaad de paarse kleur vind je niet echt terug!

  3. Ik vind ze alle 3 leuk maar de laatste is mijn favoriet. Als ik deze lakjes zie, vind ik het nog maar eens jammer dat er geen Big Bazars zijn in België. Ik kijk al uit naar morgen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *