Beauty

La Biosthetique | Belavance Sensual Lipstick ‘Palisander Rose’ en ‘Creamy Coral’

IMG_9651

Toen ik een aantal weken geleden bij mijn ouders was, kreeg ik een leuke verzameling make-up van mijn moeder. Deze had ze gekregen van familie, maar zelf draagt ze niet veel (verschillende) make-up. Dankbaar nam ik het aan, maar in eerste instantie leken het niet echt ‘mijn’ kleuren. Tot ik de producten ging proberen en voornamelijk onder de indruk was van de lipsticks! Vandaag laat ik ze aan jullie zien.

IMG_9650

De lipsticks zijn van het merk La Biosthetique. Dit is een merk wat voornamelijk haarproducten verkoopt in (luxere) kapperszaken. De webshop van John Beerens verkoopt ook La Biosthetique, maar helaas niet de make-up… De make-up lijn van La Biosthetique valt qua prijs en kwaliteit te vergelijken met MAC.

IMG_9654

De kleuren die ik kreeg zijn Palisandar Rose en Creamy Coral. De kleuren komen uit de Belavance Sensual Lipstick lijn. Deze lipsticks bevatten een conditioning crème die de lippen onmiddellijk verwent en een langdurig effect geeft. Op het eerste gezicht zijn dit niet echt kleuren die ik snel zou kiezen, vooral de eerste kleur leek mij eerst vrij saai en veel te donker voor mij…

IMG_9661

De lipsticks zijn super romig en glijden als het ware over de huid. Ze zijn, zoals je ziet, super gepigmenteerd. Palisander Rose is vrij mat, Creamy Coral is iets glanzender, maar (gelukkig) niet heel erg glossy.

IMG_9656

1

Palisander Rose is voor mij dé ‘my lips but better’ kleur. Zoals ik zei, dacht ik eerst dat hij veel te donker zou zijn, maar niets is minder waar. De kleur lijkt heel erg op die van mijn eigen lippen maar is net iets warmer en gepigmenteerder. Onwijs mooi! Palisander Rose droeg ik ook tijdens de kerstdagen waarvan je hier een full face foto kunt zien. De lipstick brengt erg prettig aan en is lekker ‘smooth’, de conditioning crème is duidelijk voelbaar. Hij voelt verzorgend aan, trekt niet in de lijntjes en droogt mijn lippen niet uit. De lipstick heeft de geur die me erg doet denken aan de lipsticks van MAC, een vleugje vanille, heerlijk! De houdbaarheid doet ook wat hij beloofd en is zelfs nog beter dan m’n MAC Vegas Volt, een glas drinken en maaltijd overleeft hij echt met gemak. Hij vervaagt gedurende de dag geleidelijk aan zonder dat je lelijk gevlekte lippen krijgt. Ik ben fan!

IMG_9658

2

Creamy Coral is een kleur waar ik sneller voor zou kiezen, maar welke ik uiteindelijk toch minder mooi vind dan Palisander Rose. Nu heeft laatstgenoemde echt mijn hart gestolen, dus is overtreffen natuurlijk moeilijk. Creamy Coral is exact wat de naam suggereert. Een cremekleurige koraal lipstick die wat richting oranje gaat. Deze kleur staat mij in de winter wat minder, maar wanneer mijn huid wat gebruinder is, zal deze lipstick perfect zijn! De lipstick glanst iets meer dan Palisader Rose, maar is eigenlijk nog steeds subtiel glanzend. Ook deze lipstick ruikt heerlijk naar vanille, verzorgd mijn lippen, trekt niet in de lijntjes en droogt niet uit. Super! Creamy Coral blijft iets minder goed zitten dan zijn voorganger, maar heeft nog steeds een behoorlijk goede houdbaarheid. Na een klein hapje en drankje is er niets aan de hand, ga je uitgebreid dineren, dan zou ik na de tijd de lipstick even bijwerken. Dit komt ook doordat de lipstick wat opvallender is dan Palisander Rose en het dus ook eerder opvalt wanneer de lipstick wat vervaagd.

Wauw, ik ben verliefd op dit merk! Wat een prachtige producten hebben ze. Ze doen wat ze beloven, hebben een goede kwaliteit en prachtige kleuren. Palisander Rose bevindt zich de laatste tijd regelmatig op mijn lippen.

La Biosthetique make-up is verkrijgbaar in deze webshop. Voor de lipsticks betaal je €20,50 per stuk. Een aardig prijsje, maar geloof me, het is elke euro waard!

handtekening

9 thoughts on “La Biosthetique | Belavance Sensual Lipstick ‘Palisander Rose’ en ‘Creamy Coral’”

  1. Mooie kleurtjes! Maar wel erg prijzig, voor dat geld zou ik sneller naar een Chanel of YSL grijpen, online kopen vind ik met zulke dure merken altijd niet zo fijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *