Beauty Pers

Kruidvat lanceert eigen make-up lijn (budget-proof)

Misschien heb je het de afgelopen weken wel zien passeren op social media. De promotie van hét nieuwe make-up merk Udäv Krit. Dit nieuwe toonaangevende make-up merk veroverde binnen no-time menig beautyhart. Dit exclusieve merk werd afgelopen week officieel gelanceerd door… Kruidvat! Wat een stunt! Ik vertel je meer over dit toffe, nieuwe en budgetvriendelijke merk.

“Nog te vaak kijken consumenten enkel en alleen naar het imago van een merk of product. Kruidvat bewijst met deze nieuwe collectie dat er geen duur prijskaartje hoeft te hangen aan mooie en kwalitatieve producten,” aldus Brenda Smith, Directeur Marketing Kruidvat. 

Kruidvat make-up; betaalbare luxe

Voor dit “exclusieve merk” liet Kruidvat zich inspireren door andere merken uit de beautyindustrie. Zo voerden ze een uitgebreide marketing- en social mediacampagne om een zo exclusief mogelijke merkbeleving te creëren. Met de minimalistische roze verpakkingen en de Scandinavisch klinkende merknaam werd het label in no-time een hit op sociale media. Niemand die vermoedde dat het in werkelijkheid ging om Kruidvats vernieuwde beautygamma… Alleen de oplettende fans konden wellicht een link maken tussen het exclusieve Udäv Krit en Kruidvat. De letters van Udäv Krit zijn namelijk een anagram van Kruidvat. Maar de belangrijkste boodschap zit in de producten zelfBuiten de naam en de voordelige prijs, zijn er geen verschillen. Alle producten zijn 100% vegan en garanderen kwaliteit.

Wauw! Dit merk ziet er in eerste instantie poepieluxe én duur uit. De uitstraling is super mooi en de eerste reviews zijn laaiend enthousiast. Wat mij betreft heeft Kruidvat dit heeeeel goed gedaan. Een prachtige collectie met mooie basic producten die er mooi uit zien en ook nog eens betaalbaar zijn. Van primers en eye essentials tot eyebrow pens en mascara.

Het assortiment Kruidvat make-up wordt exclusief bij Kruidvat verkocht en is vanaf nu online en vanaf a.s. maandag 17 maart in alle winkels verkrijgbaar. 

1 thought on “Kruidvat lanceert eigen make-up lijn (budget-proof)”

  1. Hebben zeg ik….
    Prachtige uitstraling hebben deze mooie producten… 👌🏽
    Hier zou men toch zeker alles van willen kopen…
    Fijn dat het zeer fijn geprijsd is.

    Xoxo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *