Beauty

Essence | Colour Flash Mascara 04 ‘Miss Louise Turquoise’

IMG_1551

De gekleurde mascara trend kwam vorig jaar al even om de hoek kijken, maar deze zomer is het helemaal hip. Waarom saaie zwarte mascara dragen als je ook eens lekker gek kunt doen? Essence haakte in op deze ‘nieuwe’ trend en bracht dit voorjaar vijf verschillende kleuren mascara’s uit. Je kunt ze gebruiken als old skool haarmascara, maar zijn ook uitermate geschikt voor je wimpers. Ik kocht een kekke turquoise kleur en probeerde eens wat nieuws!

IMG_1546 IMG_1552

De huls verdient geen schoonheidsprijs, maar valt wel lekker op door zijn kleurtje. Ik kocht Miss Louise Turquoise, een felblauwe kleur. Als je gekleurde mascara draagt, dan meteen maar lekker opvallend!

IMG_1553 IMG_1557

Het borsteltje is lekker standaard. Hier vind ik zelf helemaal niks mis mee. Meer mascara’s zouden wat mij betreft terug mogen naar de doodgewone borsteltjes. Voor mij werken die het allerbeste. Het borsteltje geeft aardig wat kleur af. Lekker zomers!

zonder mascara

Mijn wimpers zonder mascara 

een laagje

Eén laagje Miss Louise Turquoise

twee laagjes

Twee laagjes Miss Louise Turquoise

Wow’s! That’s poppin’! Nu heb ik, zoals je kunt zien, vrij lichte wimpers. Hierdoor pakt de kleur goed en is hij gelijk lekker opvallend. Wanneer je wat donkere wimpers hebt, zal de mascara automatisch ook minder snel opvallen. Het borsteltje separeert onwijs goed en brengt erg prettig aan. Wel wordt het lastiger om een tweede laagje aan te brengen, gezien de mascara dan wat klontjes begint te vertonen. Binnen no-time waren mijn saaie blonde wimpers getransformeerd in opvallende zeeblauwe wimpers. Met de mascara kun je natuurlijk eindeloos variëren. Ik heb de kleur zo aangebracht om jullie een goed beeld van de kleur en het over-all effect te geven. Je kunt je wimpers natuurlijk eerst zwart maken om vervolgens daarna een ‘hint of colour’ aan te brengen met één van de leuke kleurtjes van Essence.

Over de mascara ben ik super enthousiast. Je moet dit zien als leuke item tijdens een feestje in de zomer, een lekker strandhangsessie of als toevoeging aan je dagelijkse look. Het is maar net waar jij je lekker bij voelt. Persoonlijk zou ik zoals bovenstaande foto’s nooit over straat gaan. In ieder geval niet op een ‘normale’ dag. Maar ik zie dit mijzelf zeker dragen tijdens bijvoorbeeld Madnes. Helemaal leuk! Ik ga dit trouwens ook zeker nog eens in mijn haar proberen. Pure nostalgie, haar-mascara…

De Essence Colour Flash Volume Mascara’s zijn verkrijgbaar bij Kruidvat met een extra Essence schap voor €2,99 per stuk.

handtekening

14 thoughts on “Essence | Colour Flash Mascara 04 ‘Miss Louise Turquoise’”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *