Beauty

Maybelline | Color Tattoo Pink Gold

IMG_4931

Na mijn onwijs positieve ervaring met de witte Color Tatoo van Maybelline wist ik het zeker, hier moest ik meer van hebben! Alleen die prijs, auch! Toch kon ik deze prachtige kleur vorige week in de Etos niet weerstaan en nam ik ‘m mee. Eens zien of hij net zo goed bevalt als de ander!

IMG_4927

IMG_4925

De Color Tattoos zitten in glazen potjes met een glanzende zwarte dop. Op deze dop zit een lelijke sticker die ik er af haal. Op de sticker staat de code en de kleur en voor de geïnteresseerden onder ons, de ingrediënten. De sticker op de onderkant, dus op het glad, lijkt er wat snel en onzorgvuldig op geplakt. Een beetje jammer, maar goed, het gaat om de inhoud!

IMG_4933

Pink Gold is precies de kleur zoals de naam doet vermoeden. Een oudroze kleur met een gouden gloed. De kleur doet me een beetje denken aan Rose Gold van Sleek, al lijkt de kleur er echt niet op.

IMG_4939

IMG_4945

De crème geeft veel kleur af. Het is inderdaad een oudroze kleur met een gouden gloed en een soort van oranje ondertoon. De ‘tattoo’ moet blijven zitten waar hij zit als hij eenmaal aangebracht is.

IMG_5018

IMG_5021

Ik bracht geen basis aan op mijn oogleden maar gebruikte Pink Gold als basis. In de crease bracht ik de matte bruine kleur ‘Bark’ uit het Sleek Au Naturelle palette aan. Onder mijn wenkbrauwen zit mijn favoriete highlighter ‘Bootycall’. Voor de verandering bracht ik eens geen eyeliner aan en hield ik de look lekker naturel.

IMG_5030

Ook over deze tattoo ben ik erg te spreken! Ik ben verrast hoe goed deze crème blijft zitten en niet in mijn crease ophoopt. Zelfs tijdens een drukke werkdag zit mijn oogschaduw er nog perfect op. Verwijderen gaat wel makkelijker dan het verwijderen van waterproof make-up, dus dat is ook prettig! De Color Tatoos zijn zuinig in gebruik, je hebt er maar weinig van nodig omdat de kleuren onwijs gepigmenteerd zijn. Ik ben fan! Oké, de prijs is niet echt vriendelijk. Maar deze zijn hun geld echt dubbel en dwars waard!

De Maybelline Color Tattoos zijn verkrijgbaar bij de drogisterij voor €10,99.

11 thoughts on “Maybelline | Color Tattoo Pink Gold”

  1. Omg wat een super mooi product!
    Ik heb er ook vaak naar gekeken, maar iedere keer was het inderdaad de prijs die me tegen hield… maar ze zijn dus wel echt heel goed!

    Moet ook zeggen dat je sitenaam erg tof is :)
    xx

  2. Mooi! Gave look heb je gemaakt! heb wel eens ‘gel oogschaduws’ gehad maar die hoopten idd allemaal op.. misschien deze eens proberen?! Thnx vr de fijne review!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *