Beauty

H&M | Crème-oogschaduw ‘Sirocco’

blogbanner-6

H&M timmert aardig aan de weg wat betreft cosmetica. Waar het eerst het niveau ‘kinder make-up’ had, doet het nu vaak niet meer onder voor de echte make-up merken. De producten hebben een luxe uitstraling, H&M komt met originele items en mooie kleuren. Zelf ben ik onwijs fan van de Color Tattoo’s van Maybelline en toen ik soortgelijk product tegenkwam bij de H&M kon ik die natuurlijk niet laten liggen!

2016-02-24 17.13.19

2016-02-24 17.13.53

H&M komt met zes kleuren crème oogschaduw. Alle zes zijn het intens van kleuren, maar wel redelijk neutraal. Ideaal te gebruiken als basis dus. De oogschaduw komt in een glazen potje met een witte deksel. Simpel, maar persoonlijk vind ik de uitstraling van het product wel mooi en een tikkeltje ‘luxe’ uitstralen.

2016-02-24 17.14.16

2016-02-24 17.15.35

De oogschaduw heeft een moussetextuur en droogt op als poederachtige finish. H&M belooft een sneldrogende formule en in combinatie met  primer een longlasting resultaat. Al eerder testte ik een mousseachtige oogschaduw van ELF en deze beviel erg goed. Dus ik ben benieuwd!

2016-02-24 17.17.31

2016-02-24 17.18.06

Na lang twijfelen koos ik voor de kleur Sirocco. Ik ben dol op neutrale tinten in deze vorm want ze zijn over het algemeen makkelijk en snel aan te brengen. En laat dat nou heeeeel fijn zijn wanneer je ‘s ochtends niet zo veel tijd hebt (of neemt) voor je make-up. De structuur is inderdaad behoorlijk mousse achtig. Even wennen na de stroeve en crèmestructuur van de Color Tattoos die ik gewend ben.

2016-02-24 17.18.20

Sirocco is een beige/bruin achtige kleur met een subtiele shimmer. De structuur is super zacht, je pakt al gauw te veel op. De pigmentatie is, zoals je kunt zien, meer dan prima. Een mooie neutrale kleur die eigenlijk voor iedereen wel geschikt is. En… tijdens het verwijderen van de swatch merk ik dat het lang zo makkelijk niet is om de veeg van mijn pols te poetsen! Goed puntje!

PicMonkey Collage

Omdat de structuur zo zacht ik, breng ik de kleur het liefst aan met mijn vinger. Je kunt het ook met een stevig kwastje doen, maar persoonlijk vind ik mijn vingers het prettigst werken. Op mijn oogleden heb ik eerst een oogschaduwbasis (Essence) aangebracht. Daarna heb ik Sirocco verdeeld over mijn gehele ooglid en deze naar boven uitgeblend. Daarna bracht ik een bruine glanzende kleur in mijn crease aan. De kleuren blenden prima met elkaar en zelf vind ik de kleur erg mooi als basis. Ik houd gewoon van dit soort ooglooks! Longlastig is hij, zeker in combinatie met een basis, ook absoluut!

H&M slaat de spijker op zijn kop! Hier ben ik erg blij mee en ik ben zeker van plan de andere kleur waar ik tussen twijfelde, ook aan te schaffen bij mijn volgende bestelling. De oogschaduw is makkelijk aan te brengen, is zowel alleen als in combinatie met andere kleuren te gebruiken en blijft erg goed zitten. Fijn!

De crème oogschaduws zijn verkrijgbaar in zes verschillende kleuren, kosten €5,99 per stuk en zijn te koop bij H&M

x Lisanne

4 thoughts on “H&M | Crème-oogschaduw ‘Sirocco’”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *