Beauty

ELF: Long-Lasting Lustrous Eyeshadow

banner

Vandaag alweer het derde product in de ELF reeks. Al eerder liet ik jullie de Teal Blue nagellak en het Jumbo Lip Gloss Pencil zien. In deze post laat ik jullie kennis maken met mijn persoonlijke favoriet van de bestelling; de Long-lasting Lustrous Eyeshadow!

IMG_2033

Ook dit product van ELF zit weer prima verpakt. De verpakking heeft door het matte zwart een chique en luxe uitstraling. Het karton is deels open, waardoor je direct ziet met welke kleur je te maken hebt. Zoals je ziet is de inhoud van dit potje oogschaduw 3 gram. Verder zie je de naam van de kleur ‘Soiree’ afgebeeld staan op een gekleurd vlak wat overeen komt met de kleur van de oogschaduw. De Long-lasting Lustrous Eyeshadow is onderdeel van de Studio lijn van ELF.

IMG_2035

Het potje is van glas en heeft een mat zwarte dop. Persoonlijk vind ik de uitvoering van dit potje erg mooi en geeft het matte zwart wederom een mooie simpele maar luxe uitstraling.

IMG_2044

Zoals ik in de Unboxing Video al aangaf, wist ik eigenlijk niet precies wát ik nou uitgekozen had. Ik ben puur voor de kleur (burgundy rood)  gegaan en heb verder geen aandacht besteed aan het ‘soort’ oogschaduw. Blindelings ging ik er van uit dat het een ‘gewone’ poederoogschaduw zou wezen, maar dit had ik even goed mis.

IMG_2045

De structuur van de oogschaduw is apart. Het is geen gel, geen mousse, geen poeder… Het meeste heeft de structuur nog weg van ‘soufflé’. De beschrijving op de achterkant zegt:

‘Deze levendige, glinsterende, lang houdbare kleur kan worden gedragen als een oogschaduw of eyeliner. De glanzende opgeklopte gel structuur is gemakkelijk te mengen en lichtgewicht voor duurzaam comfort. Perfect voor het benadrukken of het toevoegen van extra glans aan een glamoureuze look.’

De instructies geven aan dat je de oogschaduw het beste met je vinger of een kwastje aan kunt brengen. Ik ben ondertussen al erg benieuwd geworden naar de kleur. Voldoet hij aan mijn verwachtingen?

IMG_2054

IMG_2069

Ja en nee. Hij is helaas niet zo rood als ik gehoopt had, maar dat maakt hem zeker niet minder mooi! Deze swatch is gemaakt met één veeg over de huid. Wauw, wat een pigment en wat een shimmer! De structuur is super zacht en qua aanbrengen het meest te vergelijken met creamy oogschaduws. Hier heb ik weinig tot geen ervaring mee, dus het was even stuntelen bij het maken van een ooglook.

IMG_2314

Als oogschaduwbasis gebruikte ik het Jumbo Eyepencil van NYX in Milk. Op mijn bewegend ooglid draag ik Oops, Nude Did It Again van Catrice. In mijn crease en buitenste ooghoek Soiree en op mijn wenkbrauw bot Bootycall uit het Naked 2 palette van Urban Decay.

IMG_2317

Met mijn favoriete gel liner Black Jack with Jack Black van Catrice maakte ik een subtiele winged eyeliner. I’m getting better! Zoals je ziet oogt Soiree op mijn ogen meer naar bruin met een koperrode ondertoon. De kleur is heel makkelijk op te bouwen, hoe meer je dit doet, hoe meer de rode kleur naar voren komt.

IMG_2319

Persoonlijk vind ik het zo wel mooi en vind ik het voor een alledaagse look meer dan prima. Voor een feestje of iets dergelijks zou ik de kleur inderdaad wat meer aanzetten. Soiree bracht ik aan met een stevig oogschaduw kwastje van Urban Decay, op deze manier pakt hij de meeste kleur uit het potje. Met een angled brush van Catrice zette ik met Soiree nog een lijntje op mijn onderste wimperrand. En oh ja, op mijn wimpers draag ik de mascara van Niveau die je begin januari in mijn Action shoplog kon zien.

IMG_2355

Deze oogschaduw is zeker een aanvulling op mijn collectie, zowel qua kleur als qua structuur. De kleur blijft lang zitten en is zeer goed te blenden. Door de structuur is de kleur makkelijk op te bouwen en is de oogschaduw ook zeer geschikt als eyeliner. Ik ben er erg blij mee en ben zeker van plan nog een aantal kleurtjes hiervan toe te voegen aan mijn collectie!

De Long-lasting Lustrous Eyeshadows zijn in totaal verkrijgbaar in 7 kleuren. Hopelijk gaan ze de kleurkeuze uitbreiden, want ze zijn super gaaf! De oogschaduws zijn wederom te verkrijgen in de online webshop van Eyes Lips Face en kosten €4,- per stuk!

Was jij al bekend met deze fluffy oogschaduws van ELF? Naar wat voor een soort oogschaduw gaat jou voorkeur uit?

7 thoughts on “ELF: Long-Lasting Lustrous Eyeshadow”

  1. wat mooi! ik ben gek op dit soort oogschaduws. Mooie look ook. Ik ben nog op zoek naar wat felle kleuren betreft creme oogschaduws dus ga even in de webshop kijken

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *