Persoonlijk

Het is zo stil…

add a caption

Het is zo stil… Ik ben aangekomen bij een nieuwe kant van mijzelf. Een ik die zich even nergens toe kan zetten. En dat resulteert op rust en stilte op mijn blog. En dat is 200% niks voor mij. Tenminste, niet als er niet een hele goede reden voor is. Vandaag gewoon even een kort klets postje. Niet om me te ‘verontschuldigen’, want ik ben van mening dat dat niet nodig is. Maar gewoon om even wat van me te laten horen, proberen uit te leggen hoe het komt dat het even zo stil is. Gewoon om even te kletsen tegen jullie.

Want ik weet dat mijn blog tot een vast rondje of routine van een aantal mensen behoort. Dit is niet om mijzelf op een voetstuk te plaatsen hoor, maar ik hoor het zo vaak. ‘‘s Ochtends als ik wakker wordt, check ik altijd even je blog.‘ Zo lief! Als ik dat hoor, wordt ik altijd helemaal warm van binnen. Mensen die speciaal even mijn persoonlijke stukje internet bezoeken. Wat een eer!

Daarom vind ik ook dat ik ‘verplicht’ ben om na een weekje toch even wat van me te laten horen. Het seizoen is voorbij. De rust is terug. In de maanden november en december heb ik altijd redelijk veel vrije tijd. Kortere werkdagen en twee of drie dagen lekker vrij. Dit betekent ook dat er weer meer tijd is voor invalwerk in het onderwijs. Dat is ook een reden dat het hier rustiger is. Ik sta namelijk weer heerlijk regelmatig voor de klas. Daar kan ik echt van genieten, maar kost ook tijd en energie.

Verder merk ik dat ik even tijd aan het inhalen ben ofzo. Afgelopen zomer was heerlijk, maar ook super druk en intens. Mijn eerste zomer als ‘leidinggevende’ (ik heb niet zo veel met dat woord), wat me boven verwachting goed bevalt en waar ik super veel van leer en al geleerd heb. Zomers is hier op Ameland natuurlijk super druk, wat betekent dat ik veel uren maak en weinig thuis ben. In het naseizoen gaat al het zomerpersoneel weg, want uiteindelijk nog steeds zorgt voor lange en drukke dagen. En toch vond ik het heerlijk, wat een fijne zomer heb ik gehad!

Maar tijd om andere dingen te doen, is er in de maanden juni t/m september weinig. In oktober wordt het rustiger, maar ook dan staat natuurlijk de herfstvakantie weer voor de deur. En dan, november. Eindelijk! Vrije tijd. En weet je wat ik doe? Ik wandel heerlijk op het strand met vrouw en kids op mijn vrije dagen en in mijn split. Ik hang op de bank met een boek, een lekkere kop koffie. Ik kijk series en films en ben vooral aan het genieten van het thuis zijn. Heerlijk! Buiten dat ben ik gewoon moe. Niet vervelend moe, maar gewoon lekker loom. Als of ik weer even mijn batterijtje moet opladen of zo.

Blog inspiratie heb ik genoeg! Het gaat zelfs alleen maar beter met mijn blog en de bezoekers en statistieken breken record na record! En dat geeft zo’n kick! Mijn MacBook staat vol productfoto’s waar nog reviews van moeten komen, mijn planner staat vol met ‘concept posts’ welke nog uit gewerkt moeten worden. Genoeg om te doen dus. Alleen, ‘vergeet’ ik het gewoon een beetje. Ben ik aan het genieten van andere fijne dingen om me heen.

Ik weet zeker dat er binnenkort weer meer activiteit gaat komen op You Nailed It. Want nogmaals, inspiratie genoeg! Maar ik wil mezelf niet ‘dwingen’. Ik wil kwalitatief goede blogposts afleveren zonder dat ik het afraffel om maar iets online te hebben staan. En daar moet ik gewoon even lekker de tijd voor nemen. Met een kop koffie, mijn camera en MacBook. Dat komt wel weer.

Toch wilde ik jullie even bijpraten. Want de reden dat het stil is op mijn blog, is misschien een beetje vaag. Er is immers niets aan de hand, ik zit prima in mijn vel, geniet en heb een hoop vrije tijd! Maar dat is het misschien… Ik geniet! En tja, soms zitten er niet genoeg uren in een dag om van alle mooie dingen (zoals bloggen) te genieten. ;)

Tot slot wil ik jullie bedanken, voor elk bezoekje, elke comment, elk mailtje en berichtje. Jullie zijn top! <3 Tot heel snel!

thank youu <3 <3 :* :*

 photo handtekeningYNI_zpscf0330c7.jpg

12 thoughts on “Het is zo stil…”

  1. Wat leuk om te lezen dat je ook lesgeeft. Ik sta ook voor de klas. Een prachtig beroep :-) Begrijpelijk dat het wat stiller / rustiger is op je blog. Doe waar jij je prettig bij voelt.

  2. Batterijtje opladen is ZO belangrijk! Ben chronisch vermoeid door mijn ziekte en ik weet maar al te goed hoe dat is. Tank lekker bij en geniet vooral. Even niks ‘moeten’, heerlijk toch?

  3. Wat goed dat je even gas terug kunt nemen als het allemaal erg veel is, knap…even bij tanken, is gewoon nodig en ik zou zeggen, neem lekker die tijd voor je zelf..
    groetjes Petra

  4. Fijn om te lezen! En je hebt helemaal gelijk dat je je nergens voor hoeft te verontschuldigen.. Maar ikzelf merk ook dat als ik een keer weinig/niks/te laat post dat ik me soort van schuldig voel tegenover de mensen die op een nieuw artikel gehoopt hadden, al zijn er dat misschien maar 2! :-)

  5. Wat heerlijk dat je van zo veel dingen geniet. Op tijd bij tanken is zo belangrijk om te kunnen blijven genieten. Gewoon lekker blijven doen waar jij je fijn bij voelt en gelukkig van wordt!!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *