Beauty

Catrice | Made To Stay Lip Polish 060 ‘Mission PINKpossible’

2014-11-06 15.27.27
Afgelopen maand kreeg ik weer een fijn pakketje binnen van mijn beste vriendinnetje. Zij werkt bij het Kruidvat, dus ik schakel haar regelmatig in voor wat spulletjes. Ze stuurde mij een aantal ‘random’ dingen toe, waaronder deze Made To Stay Lip Polish van Catrice. Leuk! Want zelf zou ik deze eigenlijk nooit kopen, omdat ik in de veronderstelling was dat deze lijn ‘gewone’ lipglossjes bevat. En daarom is random producten ontvangen zo leuk. Want niets bleek minder waar…

2014-11-06 15.28.09

De Made To Stay Lip Polish combineert drie producten in één: een lipstick, lipstain én lipgloss. Catrice belooft kleurintensiteit die wel 8 uur lang houdt, terwijl de lippen niet plakkerig aanvoelen. Aha! Dus meer dan gewoon een lipgloss! Heb ik mij even vergist. Ik ben benieuwd!

2014-11-06 15.30.19

Bij het openen van de lip polish, knal te kleur mij inderdaad al tegenmoet. Wow. Wat roze! Om eerlijk te zijn, schrok ik best. Wie draagt in hemelsnaam fluor roze op zijn lippen?! Want dat is de kleur. Roze als een markeerstift. Super fel!

2014-11-06 15.30.28

De applicator is er één die ik zelf erg graag zie bij zulke producten. Een sponsje met een ‘kuiltje’ waar wat product in op hoopt. Hij loopt langzaam in een subtiele punt waardoor je redelijk precies zou kunnen werken.

swatch

Ook de swatch laat zien wat een kleur deze lip polish bevat. Stiekem begin ik wat aan de kleur te wennen en vind ik het ook wel heel erg gaaf. De lip polish is vrij dik, maar toch duidelijk van andere substantie dan een echte gloss. Zeker minder plakkerig. Na één veegje geeft de lip polish veel kleur af. En wil je de polish verwijderen? Dan gaat dat inderdaad lastig, want hij staint in de huid! Waterproof doekjes zijn een must!

look
Aanbrengen is even wennen, je werkt met een behoorlijk opvallende kleur waardoor elk foutje zichtbaar is. De lip polish brengt verder makkelijk aan, glijdt over de lippen en geeft meteen de juiste hoeveelheid kleur af. De substantie is ietwat plakkerig, maar zoals ik al opmerkte zeker veel minder sticky dan een gewone gloss. Deze plakkerige laag verdwijnt ook na een tijdje, maar met die laag verdwijnt ook langzaam een beetje kleur. De lip polish staint onwijs op de lippen waardoor de kleur zeker een aantal uur goed blijft zitten. Zeker niet zo fel als in het begin, maar zichtbaar blijft hij absoluut. Ook bij het verwijderen heb je het liefst een waterproof remover nodig, want hij is hardnekkig, die lip polish. Zo zie je linksonder in nog steeds resten van Mission PINKpossible na het reinigen van mijn lippen

De kleur is even wennen, maar eigenlijk vind ik ‘m best wel heel erg tof en kan ik de kleur best hebben, al zeg ik het zelf. Met deze kleur zal je me niet zo snel op mijn werk of op straat zien, maar Mission PINKpossible is voor mij wel onwijs geschikt voor een leuk feestje. Of de kleur bij jou past, zul je dus zelf moeten bekijken, maar tijdens de feestdagen kun je er absoluut mee uit de voeten. En anders zijn er nog vijf andere kleuren, waar ik onderhand ook wel erg nieuwsgierig naar ben geworden!

Catrice Made To Stay Lip Polish is verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister met een Catrice schap of in deze webshop voor €4,99 per stuk.

 photo handtekeningYNI_zpscf0330c7.jpg

13 thoughts on “Catrice | Made To Stay Lip Polish 060 ‘Mission PINKpossible’”

  1. Wat een mooi fel kleurtje! Deze kun je prima hebben. Wat fijn dat ‘ie zo goed blijft zitten. Met dit soort kleuren loop ik er namelijk niet graag bij als een clowntje ;-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *