Beauty

Laboratoires de Biarritz | Algamaris Sun Protection (+ winnen!)

Wat hebben we de afgelopen weken al een heerlijk voorjaar gehad. Wat hadden we geluk, want dat maakte het vele thuiszitten en vanuit huis werken echt een stuk makkelijker. Het grappige was dan ook dat, toen we vorige week terug op school kwamen, een groot deel van collega’s en leerlingen super bruin waren. Alsof het zomervakantie was geweest. Maar natuurlijk moet dat het nog worden! En dat is niet compleet zonder goede verzorging voor in de zon. Ik laat je kennis maken met Laboratoires de Biarritz Algamaris én je mag zelf ook drie producten uitkiezen!

Laboratoires de Biarritz – Algamaris

Ontdek Algamaris, het eerste zonnebrandgamma van Laboratoires de Biarritz. Organische zonnebrand-producten met duidelijke voordelen voor de gezondheid, maar die ook een geweldig cosmetisch gevoel en genot biedt. Algamaris gebruikt een 100% minerale bescherming, met een sterke dekking, dat uitstekende UVA / UVB / UVC-bescherming garandeert. Waterbestendig, geen witte waas en niet-vervuilende Algamaris-zonneproducten onderscheiden zich als de nieuwe generatie organische zonbescherming Zonnebrand van Alga Maris biedt natuurlijke bescherming tegen de zon voor het hele gezin.

Het belang van goede zonbescherming heeft de afgelopen jaren steeds meer bekendheid gekregen. Onbeschermd zonnen is tegenwoordig not done. We weten steeds meer over het gevaar van de zon en wat het kan doen met onze huid. Zelf verbrand ik niet zo snel en Jippe en Pris ook niet. Toch smeren we altijd goed en blijven we gedurende de dag goed smeren. Met dat vele smeren is het wel fijn dat het prettige zonnebrand is die goed is voor je huid én prettig werkt. Eens zien wat de producten van Laboratoires de Biarritz te bieden hebben! En dat je niet bruin wordt met zonnebrand is natuurlijk de grootste onzin!

Alga Maris zonnebrandspray SPF30 – €18,90 (100 ml)

De Zonnebrand Spray SPF30 biedt gezicht en lichaam een hoge bescherming voor UVA en UVB straling. De minerale zonbescherming laat zich dankzij de lichte, fluïde textuur makkelijk aanbrengen en laat geen kleverig huidgevoel achter. Bevat o.a. Alga-gorria, een antioxidant die de huid beschermt voor huidbeschadiging. In combinatie met de minerale filters biedt Alga-gorria de beste bescherming tegen beschadiging door UVA en UVB straling.

Een spray vind ik zelf altijd erg prettig wanneer het gaat om zonnebrand crème. De spray bevat naast zonnebloemolie ook biologische kokosolie. Deze kalmeert, verzacht, hydrateert en beschermt, maar laat daarbij ook een heerlijke geur achter op de huid. Ik ben fan van kokos en met deze geur waan je je direct op tropische eilanden. De spray laat geen witte waas achter en trekt snel in. Hij is wel wat dun, wat het makkelijk maakt om aan te brengen, maar hierdoor heb ik het idee dat ik wel wat meer aan moet brengen om goed beschermt te zijn.

Alga Maris Biologische Beschermende Lippenbalsem SPF30 – €10,90 (15ml)

Lippen zijn zeer gevoelig voor zonnestralen en vereisen daarom een goede bescherming om uitdroging en UV-gerelateerde problemen te voorkomen. Deze gecertificeerde biologische SPF30 Lip Balm biedt een hoge bescherming en het voedende plantencomplex beschermt de lippen effectief tegen uitdroging.

Toen ik de afgelopen tijd veel in de zon had gezeten, wist ik weer waarom er lippenbalsem met SPF bestaat. Hoe goed ik altijd om zonnebrand probeer te denken, zo vaak vergeet ik mijn lippen in te smeren. Ik heb dan ook regelmatig dat ik ze verbrand en dagen last heb van droge lippen en velletjes. Deze lippenbalsem is echt bedoeld ter bescherming tegen de zon maar ook tegen de droge lucht wanneer je bijvoorbeeld wandelt in de bergen. Een prettige, niet te vette balsem die behalve een klein laagje, geen kleur of waas op je lippen achterlaat.

Alga Maris Biologische Zonnebrand Kinderen SPF50 – €21,00 (100 ml)

De Zonnebrandcrème Kind SPF50+ met gemicroniseerde titaandioxide en zinkoxide van Algamaris biedt gezicht en lichaam een zeer hoge bescherming voor UVA en UVB straling. De huid van kinderen is gevoeliger dan die van volwassenen en de huidstructuur en de beschermende functies zijn nog niet volgroeid. Het is dus van groot belang de huid van kinderen goed te beschermen voor UV-straling.

Waar je zelf verantwoordelijk bent voor je eigen huid ben je natuurlijk ook verantwoordelijk voor de huid van je kind. Dat vind ik misschien nog wel belangrijker en Jippe smeren we altijd goed in met een sterke sunblock. Geen zonnecrèmes die binnen no-time van de huid zijn, maar een goede bescherming, zeker in het begin. Deze Zonnebrand voor Kinderen van Laboratoires de Biarritz laat een lichte waas achter op de huid die snel intrekt. Je ziet goed wat je insmeert en dat vind ik prettig. Deze zonnebrand heeft overigens geen geur, helemaal prima voor kinderen!

Laboratoires de Biarritz Algamaris is verkrijgbaar bij Swiss Point of Care waar naast bovenstaande producten nog veel meer keuze is! Daarbij mag ik ook één van jullie blij maken met drie zonproducten naar keuze van Laboratoires de Biarritz! Deze mag je dus helemaal zelf uitkiezen uit de webshop!

Hoe maak je kans drie producten van van Laboratoires de Biarritz naar keuze?

 Volg You Nailed It via één van onderstaande media. Jij mag kiezen welke! Elk gevolgde media is 1 extra kans.
– Facebook
– Instagram
– Twitter
Laat een reactie achter waarin je vermeldt dat je meedoet en welke stappen je genomen hebt. Zorg er voor dat je een geldig mailadres invult zodat ik contact met je kan opnemen indien je gewonnen hebt.

Voorwaarden:

Winacties lopen altijd op mijn verschillende social media zoals in de voorwaarden van elke winactie wordt vermeld. Deze loopt t/m  24 juni 2020. De winnaar wordt na afloop gecontacteerd via email en/of social media en wegens privacy redenen niet openbaar bekend gemaakt. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur, dan wordt er een nieuwe winnaar gekozen.

Doe je mee met de winactie, lees dan ook even mijn disclaimer door.

 

22 thoughts on “Laboratoires de Biarritz | Algamaris Sun Protection (+ winnen!)”

 1. Dit ziet er heel goed uit.
  Fijne review.
  Hier schijn de zon de hele dag en ik wik heel graag goed beschermd zonnen….
  Ik doe heel graag mee met deze winactie want ik ken dit merk niet…..
  Op al je soc.med.k. volg ik je.
  Ook like ik deze post alwaar je ze geplaatsd hebt en op bl. geef ik het een hartje.

  Twitter: @chucky1012

  Insta.: @chucky1012

  Fb.: @chucky1012

  Bl.: @chucky1012

  Xoxo

 2. Ik heb rood haar en een licht huidje. De zon vind ik heerlijk, maar is voor mij wel een dingetje. Ik deze lijn dus graag proberen!
  Ik volg op insta en Facebook! 😎

  1. Ha Lisanne, ik volg je nu op de 3 socials. Lekker smeren met een organische crème die ruikt naar kokos, heerlijk!

  2. Dit zou ik graag willen winnen voor het verpleegtehuis om onze oudjes te beschermen als ze in t zonnetje zitten
   Mooi toch ??

 3. Ik volg je via FB. Ik heb zonbescherming altijd in de keukenla liggen vanaf het voorjaar. Zo vergeet ik minder vaak te smeren.

 4. doe zeer graag mee, ken het merk niet maar wil het wel eens uitproberen, laat de zomer maar komen
  volg je op facebook en instagram

 5. Deze lijn ken ik nog niet, zou het graag proberen. Het belooft een warme zomer te worden, dan komt deze prijs wel van pas! Ik kan niet wachten!

 6. Ik waag ook graag een kansje. Ik volg je via Facebook (Mooie rooie), Twitter (@Glambertgirl77) en Instagram (Truusje26).

 7. Heerlijk voor mijn tere huid! Af en toe moet ik mijn huid zelfs laten controleren maar met deze goede spullen durf ik wel in de zon te wandelen! Graag!

 8. Ik volg je via Insta. Wat lijkt dit me een heerlijke zonnebrandlijn! Doe heel graag mee aan deze fijne actie!!

 9. heerlijk pakket voor de zomervakantie in frankrijk. Had uit voorzorg nog niks ingeslagen, maar nu kunnen we gelukkig toch gaan :)

  1. Zeer informatief artikel! Ik ben ontzettend benieuwd geworden naar de producten van dit voor mij nog onbekende merk. Fijn dat er ook aan de kinderen gedacht is. Kortom, ik doe graag mee en volg via Facebook en Twitter.

 10. Mooie review en het lijken me hele fijne producten.
  Ik doe graag mee en volg je via Facebook,Twitter en Instagram.

 11. Super leuk review, Je bent hartstikke enthousiast over deze producten! Laboratoires de Biarritz Algamaris: het Beste onder de Zon..? Ik zou het graag aan den lijve ondervinden, want Ik heb een lichte en gevoelige huid ! Één product kies ik alvast voor de tere huidjes van mijn kleinkindjes..
  Ik volg je op fb (Dorian van Haren) en op instagram @doortjenicolai

 12. Oh te gek, ik zoek nog steeds een fijne zonnebrandcrème met een minerale filter. Dit merk klinkt super, zou ‘m volgaarne uitproberen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *