Nagellak

Golden Rose Jolly Jewels 109

banner

Vandaag alweer de laatste van de drie Golden Rose Jolly Jewels. Eerder liet ik jullie al #115 en #108 zien. Nummer 109 is één van mijn favorieten, dat is zeker! Houd jij ook van zoetigheid, roze en spikkels? Dan is deze Jolly Jewel zeker wat voor jou! Kijk snel verder!

IMG_2394

Ook deze Jolly Jewel zit in een rechthoekig flesje, wat kenmerkend is voor alle Jolly Jewels.

IMG_2400

Het kan aan mij liggen, maar dit kwastje lijkt iets dikker dan de kwastjes van de andere twee lakjes die ik gekregen heb. Maar het verschil is minimaal.

IMG_2399

Zoals je ook op het kwastje al kunt zien is het een semi-transparante roze lak met kleine ronde roze en witte glitters. De lak doet me denken aan de glazuur van een tompoes, mmm! Sowieso vind ik de lak snoepig en zoet. Het lijkt wel een zuurtje!

IMG_2402

Na één laagje zie je hoe transparant de roze lak is. De lak geeft iets minder glitters af dan 108 en 115, maar dit komt misschien ook omdat er in deze lak enkel fijne glitters zitten.

IMG_2406

Na een tweede lak ziet het er al beter uit en komt de roze kleur een stuk beter naar voren! Wauw! De glitters zijn makkelijk te verspreiden en geven een super leuk effect.

IMG_2408

Ik zou ik niet zijn, als ik niet toch nog een derde laagje aan zou brengen. Na twee laagjes is de lak voldoende, maar na drie lagen vind ik hem het mooist! Er zitten glitters in, dus die moeten geshowd worden natuurlijk!

Deze lak is minder ‘bobbelig’ dan de andere twee, maar een topcoat is geen overbodige luxe. Net als de andere twee chipt hij vrij snel van je nagels af. Nummer 109 is zeer geschikt voor aankomende lente, hij sluit perfect aan bij de pasteltrend! Ik vind de lak erg mooi en zal deze snoepjes absoluut vaker dragen.

De Jolly Jewels hebben mij aangenaam verrast! Ik ben blij dat ze op de nagels net zo mooi zijn als in het flesje. Ben jij ook fan van de Jolly Jewels? Je kunt ze kopen voor €3,95 in verschillende webshops als Pretty Polish!

Doe jij al mee aan de winactie? Je kan een super fijne Joursna Buffer Brush en 2 maskers winnen! Doe hier mee! 

18 thoughts on “Golden Rose Jolly Jewels 109”

  1. Leuk lakje! Ik heb je genomineerd voor de Liebster Award, sorry als je deze al een keertje gedaan hebt. je vindt alles terug op mijn blog (:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *