Winactie

Winnen! Joursna Buffer Brush & 2 maskers. GESLOTEN!

banner

You Nailed It bestaat vandaag alweer drie maanden. Drie maanden zijn niet veel, maar in deze drie maanden is er wel al ontzettend veel gebeurt! Het lijkt wel alsof ik al jaren blog. Het gaat super goed en de bezoekersaantallen blijven maar stijgen. Dat leek mij een goede reden voor een winactie! Doe je ook mee?!

Allereerst wil ik jullie super bedanken. Dankzij jullie reacties op mijn blog, Facebook, Instagram en zelfs op straat en in de supermarkt is het bloggen leuk en wordt het alsmaar leuker! Daarom een klein cadeautje voor jullie. Kennen jullie de Joursna Brushes nog, die ik jullie laatst in een post liet zien? Hier ben ik super tevreden over en vandaag geef ik er één aan jullie weg! Mijn favoriete kwast, de schuin afgesneden bufferbrush. Voor meer informatie over deze kwast kun je natuurlijk het artikel nog even nalezen.

IMG_2651

De kwast ik super fijn om foundation en poeder mee aan te brengen en ik gebruik hem sindsdien elke dag. Enkele wasbeurten heeft hij inmiddels ook overleefd, dus het is een blijvertje!

IMG_1434

Als extraatje heb ik er voor jullie nog twee heerlijke maskertjes bij gedaan, om je huid nog even extra mee te verwennen!

IMG_2648

Wat moet je doen om kans te maken op deze producten? (+1)

 1. Like de Facebookpagina van You Nailed It. Let er op dat je de pagina liked en niet alleen het bericht!
 2. Volg You Nailed It via Bloglovin’
  (
  Let op, er kan om een screenshot van Bloglovin’ gevraagd worden als je gewonnen hebt!)
 3. Laat in een reactie achter wat je het liefst leest op YNI en wat je graag nog zou zien. Zorg ervoor dat je een geldig email-adres invult en laat weten welke je extra stappen je eventueel hebt ondernomen om meer kans te maken op de prijs.

Wat mag je doen om extra kans te maken?
Voor elke stap komt je naam extra in de fruitmachine te staan. Je naam kan dus maximaal 5 keer in de fruitmachine terecht komen!

 • Abonneer op You Nailed It via YouTube (+1)
 • Tweet over deze winactie: ‘Ik doe mee aan en super vette winactie op You Nailed It! Ook kans maken? Kijk op https://younailedit.net/?p=2328 ‘ (+1)
 • Deel dit bericht op je Facebook timeline via ‘Delen’ onderaan dit bericht! (+1)
 • Volg me op Instagram (+1)

IMG_2647

De winactie is open voor Nederlandse en Belgische bezoekers! Je hebt t/m 24 maart de tijd om mee te doen aan deze winactie. Op 25 maart zal ik alle namen in de fruitmachine gooien en contact opnemen met de winaar! Succes! :)

x

15 thoughts on “Winnen! Joursna Buffer Brush & 2 maskers. GESLOTEN!”

 1. Heee Lisanne! Ik vind dat je een super leuk blog hebt! Ik lees graag dingen die over make-up en nagellak gaan, maar jij hebt nog veel meer! Ik heb eigenlijk geen idee wat YNI nog moet laten zien! Het is al leuk genoeg!

  xxxx Melanie

 2. Ik volgde je al op Bloglovin’ en facebook. Om extra kans te maken volg ik je nu ook op instagram.
  Ik zie het liefst reviews en nagellak tutorials :)

 3. Super leuke winactie! Ik doe graag mee. Ik ben heel benieuwd naar de kwast:)
  Ik heb alles gedaan plus ik volg je op instagram en op youtube, bloglovin. ik vind de nail artikelen het leukst!
  Liefs

 4. Ik doe heel graag mee! Ik ben reuze benieuwd naar de kwast en maskertjes zijn altijd fijn, mijn huid kan wel een oppepper gebruiken. Ik heb alleen geen facebook, dus heb me geabonneerd op je youtube account. Natuurlijk volg ik je op bloglovin en heb je blogpost daar geliked! xxx

 5. Ik doe zeker mee. Deze kwasten zijn super fijn en deze heb ik nog niet. Ik heb je facebookpagina geliked, ik volg je op bloglovin en ik heb getweet. Verder zie ik graag reviews, filmpjes, wishlist, maar ik heb eigenlijk geen idee wat je normaal plaatst. Ik volg je namelijk pas vanaf nu. Wat wel raar is, want ik ben al veel vaker op je blog gekomen :)

 6. ik doe mee! Het liefst lees ik reviews van make up producten! en dan vooral van nagellak, zo weet ik wat goed is. ook vind ik het leuk om DIY te lezen! en te doen :) hihi
  ik heb alle normale stappen gedaan.

  Ik heb alle extra stappen gedaan behalve dat van Instagram omdat ik dat niet heb. :(
  xx

 7. Leuk! Ik zou wel eens willen zien hoe dat werkt met een bekertje water en dan nagellak er in dat je met die verschillende kleurtjes kunt doen! Dan krijg je van die figuurtjes.. ( weet niet meer hoe dat heet, hopelijk begrijp je wat ik bedoel.) Ik heb alles gedaan behalve instagram omdat ik dat niet heb. ;) xx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *