Tag

Tag | I Love Spring

banner springVorige week werd ik getagd in het bericht van Joyce. Zij deed een super leuke tag, waar ik helemaal vrolijk van werd. Tags doe ik niet zo vaak, maar zo af en toe kom ik er eentje tegen die ik de moeite waard vind. Zelf vind ik ze bij anderen ook altijd leuk om te lezen om de persoon achter de blog wat te leren kennen. Vandaag dus iets anders, de I Love Spring Tag! Lees je mee?

1. Welke nagellak kleuren draag jij het liefst in het voorjaar?
Ik ben dol op de pastel trend die er dit voorjaar aankomt. In het voorjaar draag ik het liefst lieve zachte kleurtjes zoals ik jullie laatst al liet zien in dit artikel over pastelkleurtjes. Toch ben ik niet zo ‘kleurvast’ want knallende koraaltinten vind ik ook super. Momenteel ben ik dol op mint- en peachykleurtjes. Maar, met m’n nagels ga ik alle kanten op!

493x750_large

 

2. Hoe zie jij er op je paasbest uit?
In mijn werkkleding. (: Pasen is hier vrij druk op het eiland, dus beide dagen zal ik aan het werk zijn. Als ik niet aan het werk ben, ligt het helemaal aan het weer. In de lente zie je mij op vrije dagen het meest in jurkjes en rokjes, dus met Pasen ook. Paasnagels zullen natuurlijk niet ontbreken!

Tumblr_mimfbd1r5o1qhqj6po1_500_large

3. Als je aan de lente denkt, waar word je dan écht vrolijk van?
Zon! Ik kan zo genieten van de eerste zonnestralen. Vorige week dinsdag was voor mij de eerste lente dag (waarnaar er weer een aantal winterse dagen volgden), die dag ben ik lekker met mijn vriendinnetje de duinen in gegaan en hebben we een lange fietstocht gemaakt. Dagen dat we er met zijn tweeën op uit kunnen en het ook nog eens mooi weer is, zijn schaars. Verder geniet ik onwijs van de bloemen en lammetjes die je langzaam overal weer ziet verschijnen.

Foto: De toerist uithangen met lief. ❤

4. Wat is jouw ultieme voorjaars parfum?
Een echte voorjaarsparfum heb ik niet. Wat ik een lekkere frisse geur vind, die me zeker doet denken aan de lente, is Light Blue van Dolce & Gabbana. Frisse geuren met een vleugje citrus vind ik heerlijk. Verder ben ik dol op White Musk Libertine van de Body Shop!

5. Welke items in je kleding kast bewaar jij speciaal voor de lente?
Niet iets in het bijzonder. Ik ben dol op jurkjes maar draag ze helaas (mede door m’n horecawerk) veel minder. Korte broeken (niet te kort) vind ik tof en schattige rokjes ook. Maar jurkjes en rokjes draag ik net zo lief in de winter hoor! Alleen dan wel met een panty of legging natuurlijk! ;)

Tumblr_mjfuvfdr6f1ruvc0wo1_400_large

6. Van welk nummer krijg je de lente in je bol?
Niet in het bijzonder één nummer. Ik luister van alles. Vorig jaar vond ik Lion In The Morningsun wel tof, alleen hoorde ik die daarna wat te vaak. In de lente vind ik van die layback festival nummers ook wel tof, al ben ik geen festivalganger en hoef je mij ook niet te vragen naar bandnamen. In de zomer is hier altijd het Madnessfestival op het strand en de muziek daar vind ik (meestal) erg tof!

7. Welke musthave hoop jij nog te scoren dit voorjaar?
Ik kwam een supermooie lak van Essie tegen (hoe kan het ook anders). De lak heet Mint Candy Apple en deze staat hoog op mijn wishlist! ;) Verder wil ik graag een nieuw paar ballerina’s en hoop ik een leuk voorjaarsjurkje te scoren!

Essie_513722709606ee3cc4e224de_large

8. Welke smaak paaseitjes is jou favoriet?
Hm, lastig want ik houd niet zo van chocolade. Maar als ik moet kiezen dan ga ik voor puur. En dan echt puurpuur, super puur, het puurste van het puurste. ;)

208582_10150223353833035_209592198034_8536176_4346851_n_large

Dat was de I Love Spring Tag alweer! Hopelijk vonden jullie het leuk om te lezen. Ik ga niemand in het bijzonder taggen, maar voel je vooral geroepen om de tag over te nemen! Wanneer je dat doet, let me know. Dan breng ik even een bezoekje! :)

Kijk jij ook zo uit naar de lente? Of wil je die het liefst skippen en gelijk door naar de zomer?

Alle afbeeldingen komen van WeHeartIt

Doe jij al mee aan de winactie? Je kan een super fijne Joursna Buffer Brush en 2 maskers winnen! Doe hier mee! 

9 thoughts on “Tag | I Love Spring”

  1. Leuk om te lezen, word er meteen vrolijk van ;-)
    Dat lakje van Essie is trouwens echt heel mooi, een must voor dez zomer ;-) Ben benieuwd hoe lang het duurd voor je ‘m hebt hihi!

  2. Wat een leuke tag! Ik zou lente nooit willen skippen, het is de perfecte ‘opwarming’ voor de zomer. Lekker in de stemming komen, yay! <3 En hooray voor de pasteltrend, zeer lovely :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *