Nagellak

Diamond Cosmetics met 70% korting

banner
Diamond Cosmetics is een merk waar ik al eerder nagellak van heb gehad. Ik was altijd erg te spreken over deze fijne lak. Nu gaat hij uit het assortiment bij één van mijn favoriete webshops: Boozyshop en dat betekent korting! Heel veel korting! Een goede gelegenheid om nog wat lakjes in te slaan. Vandaag laat ik jullie 3 lakjes zien van dit leuke merk!

IMG_1315

Nagellak van Diamond Cosmetics is al niet erg duur. Normaal gesproken betaal je €3,95 voor 12,6 ml. Ter vergelijking: in een Catricelakje zit 10 ml, in een WIC lakje 7 ml. Op het moment betaal je voor deze grote hoeveelheid nog maar €1,18! En er zijn nog 75 prachtige kleuren te krijgen!

IMG_1303

Buiten Mauve (wat een prachtige oudroze kleur is, die helaas uitverkocht is) heb ik ook bovenstaande drie kleurtjes in mijn collectie. Deze drie zijn allen nog te krijgen op Boozyshop en ik zal ze stuk voor stuk aan jullie laten zien.

emerald mist

Emerald Mist is een Emerald groene kleur (goh). Dekt goed met één laagje, perfect in twee. In de lak zitten subtiele glimmers en hij glanst super mooi! Ik ben fan van dit soort kleurtjes en ook deze heeft mijn hart gestolen!

nice n naked


It’s in the name. Inderdaad, een Nice Naked lakje. Lichtbruin/beige. Doet me vooral denken aan koffie waar veel te veel melk in zit. ;) Deze lak heeft een lichte shimmer wanneer het licht er op valt. Zoals vaak met Nude lakjes, heb je wat meer laagjes nodig voor een mooie dekking. Bovenstaande foto is gemaakt na 3 laagjes.

island delight

Island Delight. Tja, later dacht ik: is het nou een topcoat of een op zichzelf staand lakje? Ik ben er niet helemaal uit. Bovenstaande foto maakte ik na 4 lagen. Op zich een mooi lakje wanneer je je natuurlijk nagels nét even wilt upgraden maar niet houdt van felle nagellak. In de lak zitten prachtige zilvere glittertjes en de lak glanst heel mooi.

De lakjes van Diamond Cosmetics hebben hun naam er weer eer aan gedaan, echte diamanten. Ik ben fan van dit merk en vind het erg jammer dat het uit het assortiment gaat. Een alternatief verkooppunt heb ik nog niet gevonden. Voorlopig hebben ze ze in ieder geval nog bij de Boozyshop, een webshop die ik sowieso eens zou gaan bekijken! De lakjes worden verkocht met 70% korting, voor €1,18 per stuk. Hier komen nog verzendkosten over heen (afhankelijk van de hoeveelheid, grootte en het gewicht), maar dit valt mee. Helemaal wanneer je zó weinig voor de lakjes betaalt! Wees er wel snel bij, op = op!

Wat vind jij van de lakjes van Diamond Cosmetics? En welke kleur gooi jij in je winkelmandje?

19 thoughts on “Diamond Cosmetics met 70% korting”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *