Favorieten

Favorieten | Najaar 2018 ♥︎ Dopper, Mac, Fresh ‘n Rebel en meer

De laatste keer dat ik mijn favoriete ontdekkingen op een rijtje zette, was het net zomer. Inmiddels is het najaar aangebroken en hebben we er een aantal prachtige weken op zitten. We hebben nog lang genoten van zomers weer en deze week heeft de herfst toch echt zijn intrede gedaan. Na deze omslag, leek het me leuk om weer even terug te blikken op de afgelopen weken. Welke producten hebben mijn hart veroverd? Welke merken heb ik (her)ontdekt en waar kon ik echt niet zonder? Dat lees je in deze post!

L’Oreal Volume Million Lashes Fatale

In de zomer kreeg ik een aantal producten van L’Oreal toegestuurd om te testen. Leuk om dit merk eigenlijk eens te herontdekken nadat ik het toch langere tijd niet had gebruikt. En er kwam weliswaar een nieuwe favoriet uitrollen. Deze Million Lashes Fatale is echt geniaal. Werkt super snel en binnen no-time heb ik het effect wat ik graag wil. Volume, lengte en goede separatie. Ideaal!

Fujifilm Instax Mini 9

Deze favoriet heb ik onlangs pas ontdekt. De polaroid camera van Fujifilm is een topper. Deze week las je er al een uitgebreide review over en ik ben echt super enthousiast. Toffe, retro, plaatjes schieten die binnen enkele minuten ontwikkeld zijn. Ik twijfelde lang of ik ‘m wilde aanschaffen, maar nu ik ‘m heb ben ik er zo blij mee!

Doorzichtig iPhonehoesje van GSM-Hoesjes.be

Eigenlijk hoort deze favoriet in het verlengde van bovenstaande favoriet. Sindskort heb ik namelijk een doorzichtig hoesje voor mijn iPhone. En hoewel dit saai lijkt, oogt het ook wel super strak. Extra leuk is dat je dit doorzichtige hoesje zelf kan opleuken, bijvoorbeeld met een mooie polaroid. Je kunt dus snel wisselen en er elke keer een leuke foto achter stoppen. Bij deze webshop shop je o.a. ook Huawei P20 lite hoesjesSamsung A6 plus hoesjes en Huawei mediapad T3 10 hoesjes.

Enne, psssst! Met de kortingscode YOUNAILEDIT10 krijg je momenteel 10% korting op je bestelling! 

My Jewellery Coins Enkelbandje

Deze favoriet mag eigenlijk niet ontbreken. Hoewel het zomerse weer alweer verleden tijd lijkt, is deze favoriet tijdens de mooie dagen geen moment af geweest. Enkelbandjes waren (en zijn!) helemaal hip. Of je nou sneakers, sandaaltjes, slippers of pumps draagt… Een enkelbandje geeft nét dat beetje extra. Dit gipsy achtige, sierlijke enkelbandje is enorm favoriet. Ik kan niet wachten tot ik ‘m weer kan dragen!

Mac Velvet Teddy Lipstick

Afgelopen maand kocht ik eindelijk de MAC lipstick waar ik al jaren (écht jaren) over twijfelde. Steeds koos ik een ander product of een andere kleur. Sindskort verkoopt MAC ook mini’s en dus besloot ik toch de gok te wagen. Een kleinere lipstick voor de helft van het geld. En ik ben er zo blij mee!

Fresh ‘n Rebel Rockbox Draadloze Speaker

Voor mijn verjaardag kreeg ik een roze (hoe kan het ook anders) draadloze speaker van Fresh ‘n Rebel. Buiten het feit om dat hij er super leuk uit ziet, is het geluid ook nog eens erg goed én gaat de accu echt bizar lang mee. Gezellig in de tuin, in de woonkamer of in de badkamer tijdens een me-time momentje.

Fanola No Yellow Shampoo

In de vorige favorieten zag je al een zilvershampoo voorbij komen. Ultiem favoriet, nog steeds. Waarom dan een andere zilvershampoo tussen mijn favorieten van dit moment? De Fudge Clean shampoo was uitverkocht bij de kapper en online bestellen vond ik toch wel erg prijzig. Daarom besloot ik eens het merk Fanola te proberen waar ik ook veel goeds over had gehoord. De helft goedkoper én net zo goed. Alleen de geur van de Fudge Clean is wel veel lekkerder.

Werkboek – Handlettering doe je zo!

Vroeger was ik al dol op kalligrafie en schrijven vind ik heerlijk. Ik heb een tijdje een Bullet Journal gehad en dat vond ik super leuk, maar toch neem ik er niet de tijd voor. Het werkboek is erg leuk om lekker in te kriebelen en dat kan even 10 minuten of uren achter elkaar. Onwijs ontspannend en ik leer er ook nog nieuwe dingen van.

Dopper Insulated Steamy Pink

Al een aantal jaar zijn mijn Dopper en ik onafscheidelijk. De laatste tijd begon mijn turquoise soms wat te lekken ene dus keek ik al even rond voor een nieuwe. Toen Dopper met de nieuwe Insulated versie kwam in mijn favoriete kleur én ik een aantal cadeaubonnen had, was de keuze snel gemaakt. Je moet er een wat euro’s voor neerleggen, maar deze Dopper houd mijn koude water lekker koud én de koffie goed warm.

 

1 thought on “Favorieten | Najaar 2018 ♥︎ Dopper, Mac, Fresh ‘n Rebel en meer”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *