Lifestyle

Favoriete apps van dit moment

IMG_5492

Iedereen wie mij een beetje kent, weet dat mijn iPhone en ik zo ongeveer met elkaar vergroeid zijn. (Oké, zó erg is het niet…. Toch?) Helemaal het maken, bewerken en delen van foto’s vind ik erg leuk en ben ik dol op social media. Vandaag deel ik mijn favoriete apps van dit moment met jullie.

IMG_5495

Allereerst moet ik even mijn geweldige hoesje met jullie showen. Is hij niet geweldig? Ik ben er echt zwaar verliefd op! <3

IMG_0156

Het beginscherm van mijn iPhone ziet zo uit. In het beginscherm vind je ook de apps welke ik het meeste gebruik. Een paar daar van laat ik aan jullie zien.

Instagram

IMG_0157

Instagram is een ware verslaving. Ik post bijna dagelijks of meerdere keren per dag. Ik vind het leuk om bijvoorbeeld mijn nieuwe aankoopjes, nailarts en andere dingen te delen, maar bijna nog leuker vind het bekijken van foto’s van andere. Ik volg bijvoorbeeld een aantal meiden die ik heb leren kennen door het bloggen en op deze manier krijg je een kijkje in hun leven. Het is soms net alsof ik ze ‘echt’ ken! ;) Volg je mij al op Instagram?

Instagram – Gratis in de app store
(Ook beschikbaar voor Android

Pinterest

IMG_0162

IMG_0161

Pinterest is een online prikbord voor íedereen. Je kunt ideeën en foto’s pinnen op verschillende borden in je eigen profiel. Kom je een leuke nailart inspiratie tegen? Pin ‘m op één van je borden zodat je het later terug kunt kijken. Pinterest is één van mijn grootste bron van inspiratie. Zowel op het gebied van nailart, beauty, haar en kleding. Maar ook ben ik dol op de ‘humor’ categorie, om gewoon even doelloos te lachen om de ‘domste’ foto’s. Ik ben van tijd tot tijd erg actief op Pinterest. Volg me hier!

Pinterest – Gratis in de app store
(Ook beschikbaar voor Android)

Timehop

IMG_0160

Ga je mee terug in de tijd? Voor degene die actief zijn (geweest) op onder andere Facebook, Twitter en Instagram is dit een geweldige app! Elke dag laat deze app je zien wat je één, twee en/of drie jaar geleden postte op jouw social media. Erg leuk om terug te lezen wat je toen deed, dacht en meemaakte.

Timehop – Gratis in de app store
(Binnenkort ook voor Android)

Afterlight

IMG_0159

IMG_0158

Afterlight is een soortgelijk fotobewerkingsprogramma als Instagram, alleen met net iets meer mogelijkheden. Met Afterlight kun je leuke effecten, filter en kaders om je foto’s heen plaatsen om ze vervolgens te importeren naar Instagram.

Afterlight – €0,89 in de app store
(Ook beschikbaar voor Android)

Vine

IMG_0166

IMG_0165

De videofunctie op Instagram nieuw en originieel? Neeeuh! Vine was eerder en Instagram heeft deze – steeds populairder wordende app – ‘gekopieerd’. Toch houd ik van Vine, ondanks de nieuwe videofunctie op Instagram. Ik hou van de filmpjes van Carice van Houten, Realiteittijd, Teske en meer.

Vine – gratis in de app store
(Ook beschikbaar voor Android)

PicsArt

IMG_0163

IMG_0164

Met PicsArt kun je meer! Teksten willekeurig toevoegen, vormen plaatsen, collages maken, effecten toevoegen… Het kan allemaal en is ook nog eens super gemakkelijk. Om het vervolgens natuurlijk te importeren naar Instagram!

PicsArt – gratis in de app store
(Ook beschikbaar voor Android)

Dat waren de apps die ik het meeste gebruik. Heb jij nog aanraders? Tell me!

17 thoughts on “Favoriete apps van dit moment”

  1. Ah kijk, dat is handig :) Ik heb nog niet zo lang een nieuwe mobiel en ben nog een beetje aan het uitzoeken hoe dat nu werkt met die apps, dus dit is een fijn artikel :) Ik volg je nu op Instagram, ik ben er alleen nog niet achter hoe ik daar zo’n header in kan stellen :P

    1. Snap ik!! Komt wel!

      Fijn dat je het leuk vind! Ik vind ‘t zelf altijd wel leuk om wat niet-beauty dingen te schrijven! :)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *