Nagellak

Essie | Cute As A Button

IMG_5468

Essie begint steeds meer mijn favoriete merk nagellak te worden. De prachtige kleurtjes die, over het algemeen, goed dekken, snel drogen en mooi blijven zitten, veroveren mijn hart beetje bij beetje. Alleen die prijs, auch… Maar, hallelujah aanbiedingen! Bij de DA scoorde ik een paar prachtige Essie lakjes tijdens de 1 + 1 actie en nam ik één van Essie’s bestsellers mee: Cute As A Button.

IMG_5466

Cute As A Button is een lieve koraalkleurige lak met een pittige felheid.

IMG_5470

De kwastjes van Essie zijn lekker breed, soms zelfs iets te breed voor mij nagels.

IMG_5472

Cute As A Button dekt na één laagje nog niet genoeg, maar wel verrassend goed voor zo’n lichte lak. De eerste laag is snel droog, waarna je een tweede laag aan kunt brengen.

IMG_5490

IMG_5489

Een tweede laagje is voldoende voor deze mooie lak. Ik heb wat ‘nagelproblemen’ zoals kleine beschadigingen, deze zie je als je goed kijkt er wel door heen. De lak is mooi creamy. Hierdoor is hij niet zo ‘glossy’, maar wanneer je hier van houdt kun je er natuurlijk een glanzende topcoat over lakken. De lakjes drogen snel en ook deze blijft lang zitten, zoals we van Essie gewend zijn. Love it!

Cute As A Button komt uit de zomer collectie van 2009 maar behoort nu tot het vaste assortiment. De lakken van Essie kosten €9,99 per stuk, maar als je slim bent scoor je ze deze of volgende week voordelig bij de DA voor €5,-!

21 thoughts on “Essie | Cute As A Button”

  1. Nou ik heb m’n slag ook geslagen hoor! Er was nog 1 Cute as a Botton en daarvoor had ik opdracht gekregen om hem mee te nemen voor m’n vriendin. Tja… Toen moest ik voor een alternatief. Jamaica me Crazy is het geworden. Een framboosachtige kleur. Ook erg bijzonder met het kleine glimmertje erin.

    1. Tof! Toevallig nog wat voor mij over of heb ik m’n eigen ruiten ingeslagen? Hahaha. Ik wacht op Sunday Funday, maar die was maandag uitverkocht. :(

  2. Wat een mooi kleurtje! Heb dat ook met de kwarstejes van Essence die met ik dan een kwartslag draaien voor mijn pink anders is ie te breed maar voor de andere nagels wel heel handig :)

  3. Oh my gosh, wat is die leuk zeg! Echt een cutiepie in je stash. Zo’n kleurtje is vaak waarnaar ik het snelst grijp als ik niet weet wat ik moet dragen. Tel daar de kwaliteit van Essie bij, helemaal goed dit lakje! :D

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *