Nailart Online Shoppen

New in: Kwasten van eBay

banner

In ‘New in’ laat ik jullie producten zien die ik kort geleden binnen kreeg. Een tijdje terug kon je lezen in een ‘I just love ebay‘ dat ik nieuwe nail-art kwasten had besteld. Inmiddels zijn ze binnen gekomen en ben ik hartstikke enthousiast! Kijk mee naar dit uitgebreide en vooral goedkope setje kwasten!

De set bestaat uit veertien kwastjes en een dottingtool. De haren zijn synthetisch en niet van super goede kwaliteit. Maar zeker goed genoeg voor ‘amateurs’ als ik, om weer een tijdje mee vooruit te kunnen!

Tijd om de kwastjes van dichterbij te bekijken! Sommige kwasten lijken heel veel op elkaar. Ik heb geprobeerd ze zo goed mogelijk vast te leggen, maar soms is het verschil bijna niet te zien!

‘Gewone’ kwastjes:

middelgroot kwastje

Ongeveer de helft van een gewoon nagellakkwastje – licht rond afgesneden.

lang recht kwastje

Bijna net zo groot als een gewoon nagellak kwastje – recht afgesneden.

lang middelgroot kwastje

Ongeveer net zo groot als de kwast hierboven, alleen wat korter.

middelgroot kwastje 2

Een nog kortere versie van de twee kwasten hierboven.

klein kwastje1

Een simpel klein rond kwastje.

Schuinafgesneden kwastjes:

mini schuinafgesneden

klein schuin kwastje

Twee schuinafgesneden kwastjes. Allebei klein, de één iets kleiner (mini) dan de ander.

Stripers.

korte striper

middellange striper

lange striper

Drie stripers. Alledrie even ‘dik’, maar ze verschillen in lengte.


Waaier kwastjes:

kort waaierkwastje

langer waaierkwastje

Twee waaier kwastjes die bijna niet van elkaar verschillen. De één is net iets langer dan de ander.

Overige kwastjes:

klein punt kwastje

Klein kwastje wat licht in een punt loopt.

fijn gebogen kwastje

Fijnste kwastje van de set met een licht gebogen handgreepje.

dottingtool

Puntige tool voor het precies zetten van kleine stipjes of lijntjes.

De kwastjes zijn prettig in gebruik, al ben ik niet super enthousiast over de stripers. Bij stripers vind ik het fijn dat de haren stevig zijn, bij deze stripers zijn de haren net iets te zacht. Verder lopen de stripers niet helemaal in een punt, waardoor je nét niet die fijne lijntjes kunt zetten. Dus ik geef de voorkeur aan de stripers die ik van de week ook binnen kreeg (volgt nog een post over). Ik ben vooral erg blij met het hele kleine kwastje met het gebogen handvat, waar je heel precies mee kunt werken.

Zeker een aanrader, deze kwastenset. Helemaal voor het geld wat je er voor betaalt!

De 15-delige kwastenset kocht ik voor €2,26 bij één van mijn favoriete eBay verkopers!

Klik hier om de dottingtools en stripers te bekijken die ik deze week ook ontving!

5 thoughts on “New in: Kwasten van eBay”

  1. ik heb zelf een dezelfde soort set maar dan met witte handvaten :3 vind ze ook erg fijn voor ooglooks, heb daarom ook 2 setjes, 1 voor make-up en de ander voor nagellak XD

    1. Hee, dat is inderdaad best handig. Sommige kwasten vind ik te ‘grof’ voor nailart, maar zijn vast wel prettig voor ooglooks! Thanks voor de tip!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *