Nagellak

Pink Gellac in een nieuw jasje! (incl. swatches)

Afgelopen week liet ik jullie al de nieuwste Miami Vibe collectie van PinkGellac zien. De oplettende lezer zag dat de flesjes een behoorlijk nieuwe look hebben gekregen en ook op de website van Pink Gellac vind je nu alleen nog maar deze vernieuwde flesjes. Ter ere van deze make-over kreeg ik drie nieuwe kleurtjes opgestuurd. Vandaag laat ik deze kleurtjes zien en vergelijk ik ze met de oude flesjes!

De kleurtjes die ik opgestuurd kreeg zijn: 145 Gipsy Blue, 253 Milky Taupe en 131 Baby Lila. Dit zijn random kleurtjes en Milky Taupe komt uit de Uncovered4 Collectie. De flesjes zijn wat kleuriger geworden . Waar het eerst vooral zwart was met een klein kleuraccent, zie je nu aan zowel de dop als de wikkel met welke kleur je te maken hebt. Ook de dop rondom heeft een tof effect gekregen met die nagellakflesjes. Leuk! Naast het flesje is ook het kwastjes iets veranderd. Hij is iets dunner en ronder afgesneden geworden waardoor ik het persoonlijk nog prettiger vind werken. Ook lijken de nieuwe kleurtjes (zowel deze als de Miami Vibe kleuren) iets dunner. Dit heeft geen effect op de dekking, zoals je zult zien. De flesjes zijn er dus op verschillende vlakken echt op vooruitgegaan!

145 Gipsy Blue

Gipsy Blue is een heerlijke zomers blauwe kleur. Hij dekt ontzettend goed en met twee laagjes creëer je dit knallende effect. In de zon oogt hij nog een tikkeltje blauwer. Een beetje mint hier en daar. Super tof!

253 Milky Taupe

Nu al één van mijn favoriete kleurtjes in mijn Pink Gellac collectie. Een prachtige nude kleur die mijn handen en huidskleur absoluut complimenteert. Een klassieke kleur zonder dat het grauw of saai is. Ook deze dekt met twee laagjes volledig en blijft super mooi zitten.

131 Baby Lila 

Deze kleur verraste mij! Baby Lila was bij het aanbrengen enorm sheer waardoor ik dacht dat deze nooit mooi zou gaan dekken. Op bovenstaande foto’s draag ik twee laagjes en je ziet het resultaat. Een hele zachte, lieve paarse kleur met heel veel minuscule glittertjes erin die glinsteren in de zon.

Zoals ik aan het begin van deze post al verklapte ben ik enthousiast over de vernieuwingen van Pink Gellac. Ik was altijd al enorm fan van dit merk, maar met kleine aanpassingen hebben ze het nog beter gemaakt! De kwastjes, de substantie en daarbij de nieuwe look doen het erg goed! En de kleurtjes? Die zijn ook helemaal goedgekeurd!

Pink Gellac is te koop via hun webshop. Voor één kleurtje betaal je €15 (15 ml) maar er zijn regelmatig leuke acties en aanbiedingen. 

ac

1 thought on “Pink Gellac in een nieuw jasje! (incl. swatches)”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *