Beauty

Tip ❤︎ Heel veel A-merken voor fijne prijsjes!

De dure decembermaand is ten einde en de komende maanden moeten we weer even op de centen letten. Tenminste, dat geldt in ieder geval voor ons. We hebben genoten van onze Kerstvakantie, hebben cadeautjes gekocht, lekker gewinkeld en zijn met zijn allen naar mijn ouders geweest. Dure grapjes, maar oh wat was het fijn. Deze maand is het dus weer even gas terug en kunnen we alle bespaartips gebruiken. Vandaag heb ik een zeer leuke én handige tip voor je als het gaat om make-up, verzorging, speelgoed en meer!

Drogisterijen, we hebben ze in overvloed. Super handig, want bij een beetje uitgebreide drogist kun je terecht voor van alles. De gemiddelde drogist verkoopt naast de budgetmerken als W7 of Essence natuurlijk ook een hoop A-merken. Maar goed, die zijn wat betreft prijs natuurlijk ook wat minder aantrekkelijk. Tegenwoordig zijn er gelukkig een hoop winkels die A-merken voor vriendelijkere prijsjes verkopen!

Voordeel Drogisterij

En hallelujah, er is nu eindelijk ook een webshop die dit uitgebreide en voordelige aanbod heeft. Online shoppen, gewoon vanuit je luie stoel én lekker voordelig. De lijst met merken die deze online drogisterij verkoopt is oneindig lang, maar je vindt er onder andere Essie, Dior, L’Oreal, Maybelline, Calvin Klein en ga zo maar door. De Voordeeldrogisterij verkoopt niet alleen oude collecties, maar ook gewoon huidige collecties en producten.

Meer dan alleen make-up en verzorging

Eerlijk is eerlijk, we gaan het meest naar de drogist voor make-up en verzorging. Maar naast dit uitgebreide assortiment verkoopt de webshop ook speelgoed, decoratie voor in huis, huishoudelijke artikelen en apparatuur. Je kunt het zo gek niet bedenken of de Voordeel Drogist verkoopt het. Ideaal dus, want of je nou dingen zoekt voor jezelf, je kindje, je huis of bijvoorbeeld cadeaus voor de verjaardag van je neefje, ze hebben het.

Maak er dus een combi-bestelling van en sla je slag. Je bespaart een hoop. En hey, voor die bedragen die je bespaart kun je dan weer een leuk Essie lakje (of Dior parfum) mee bestellen. Toch?

Nog meer bespaartips? Lees hier andere blogs die ik geschreven heb over geld besparen. 

 

 

BewarenBewaren

10 thoughts on “Tip ❤︎ Heel veel A-merken voor fijne prijsjes!”

  1. Ik gebruik zelf heel veel van essence vind hun kwaliteit ook erg goed voor de prijzen en ze zijn dierproefvrij. Andere merken koop ik voornamelijk in duitsland of in de sale.

    1. Ik koop inderdaad Essie ook vaak in de sale of tijdens een actie. Wanneer ze 1 + 1 gratis zijn bijvoorbeeld. Ideaal! Met Essence heb ik ook goede ervaringen, maar soms ook wat wisselend.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *