Nagellak

Essie | Go Ginza

2015-04-28 19.19.19

Het is zo ver, ik ben weer aan het ruilen geslagen! Via de Facebookgroep waar ik vorig jaar al eens een post over schreef, ruil ik make-up wat niet gebruikt is of gebruikt wordt. En dat zorgt vaak voor super leuke (nieuwe) producten en gezellige contacten. Zo tikte ik ook Essie Go Ginza op de kop, een geweldige lak voor dit voorjaar!

2015-04-28 18.57.34 2015-04-28 18.58.55

Essie Go Ginza komt uit de razend populaire lente collectie Madison Ave-Hue van 2013. Vooral deze kleur in het bijzonder was binnen no-time uit verkocht. Terecht ook, want dit is natuurlijk een prachtige pastel lak, ideaal voor het voorjaar. En als je Essie kent, weet je dat je hierbij goede kwaliteit kunt en mag verwachten.

2015-04-28 18.57.52 2015-04-28 18.56.54

Het kwastje van Essie blijft voor mij een grote favoriet. Lekker breed, maar niet te en mooi rond afgesneden waardoor hij heel erg fijn lakt. Je kunt met dit soort kwastjes netjes langs de nagelriemen lakken. Essie kwastjes, altijd goed!

2015-04-28 19.19.07 1

Yup, ook dit keer doet Essie weer waar hij goed in is! Een prachtige, zeer lichte, lila kleurige lak die perfect dekt in twee laagjes. De substantie is precies goed, waardoor hij prettig lakt en ‘smooth’ aanbrengt. Dit soort kleurtjes hebben nog wel eens de neiging ‘streperig’ te worden of oneffenheden op de nagel te benadrukken, maar dat doet Go Ginza absoluut niet.

2015-04-28 19.18.56 2015-04-28 19.19.00

Drogen doet hij ook snel, zoals we van Essie gewend zijn. De glans is, zoals je op de foto’s ziet mooi, maar wil je hoogglans, dan raad ik je een topcoat aan. Deze bijna off-white lila raakt namelijk wel vrij snel de hoogglans kwijt wanneer hij goed opgedroogd is en in aanraking komt met water en dergelijke. Met een topcoat blijft Go Ginza bij mij zeker een dag of vijf goed. En daarom blijft Essie mijn favoriete nagellakmerk, yay!

Essie Go Ginza is inmiddels opgenomen in het vaste assortiment en is dus verkrijgbaar bij drogisterijen en parfumerieën met  een Essie schap. Voor Essie betaal je €9,99 per flesje (13,5 ml) maar op het moment is er een leuk 1 + 1 gratis (t/m 21 mei 2015) actie bij Bol

handtekening

10 thoughts on “Essie | Go Ginza”

  1. Vind de tweede swatch foto het mooist! Het kan ook absoluut aan mn scherm instellingen liggen hoor, maar vind die andere foto’s best heel licht en “blauw” waardoor ik niet echt een idee krijg van de kleur. Maar wat ik er van zie; mooi kleurtje en zou ‘m denk ik ook niet kunnen laten liggen ;-)

    1. Ik snap wat je bedoelt! Ik heb nog geprobeerd ze iets te bewerken in Photoshop. Grappige is dat de tweede foto in kunstlicht genomen is en de andere drie bij daglicht. De kleur oogt ook zeker anders in het verschillende licht.

  2. Oh, ik wist helemaal niet dat deze nu ook in de vaste collectie zit! Ik vond het altijd zo’n mooi kleurtje maar onlangs heb ik een gelijkaardige kleur gekocht van Models Own :-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *