Nagellak

OPI | Krème de la Kremlin

banner

In mijn favorieten van vorige week kon je al OPI Fly en Krème de la Kremlin bewonderen. Fly heb ik inmiddels aan jullie geshowd, maar Krème de la Kremlin kan natuurlijk niet uitblijven! Net als OPI Fly review ik deze lak niet uitgebreid, maar ik moet ‘m uiteraard wel even aan jullie showen!

IMG_1444 IMG_1445

Krème de la Kremlin is een prachtig crème lakje met een oudroze kleur. Aards als terra cotta met een vleugje roze. Prachtig! Ik ben dol op zulke kleurtjes en dit was dan ook de eerste die ik in mijn winkelmandje gooide bij de Big Bazar actie. Krème de la Kremlin komt uit de Russian collectie van 2007.

IMG_1448 IMG_1450

De lak dekt perfect in twee lagen en droogt vrij snel. Wanneer je wat oneffenheden op je nagels hebt, is het verstandig om een ridgefiller of een goede top/baseboat onder de lak te dragen. Hij accentueert namelijk onregelmatigheden en dat is zonde. De lak glanst uit zich zelf al prachtig maar een topcoat is geen overbodige luxe. Hiermee verleng je de houdbaarheid en blijft de glans een stuk langer mooi.

IMG_1441

OPI Krème de la Kremlin heb ik gekocht bij Big Bazar voor €3,99. Deze voordeelshop heeft regelmatig oude collecties te koop. Mocht je de lak daar niet meer kunnen vinden, kun je ‘m op verschillende plekken op het internet nog wel vinden. Hier voor €7,99 en ook op eBay heb je nog grote kans.

handtekening

11 thoughts on “OPI | Krème de la Kremlin”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *