Nagellak

Essence | Colour & Go 107 ‘Naughty & Pink!’

IMG_0391

Felroze kleuren doen het altijd goed bij mij in de zomer. Op onze honeymoon kocht ik een prachtige matte neon van Flormar (waar de review nodig van moet komen!) en dit vond ik super gaaf. Ik moest meer felroze lak hebben! Tijdens het nagellakfestival kocht ik deze heerlijke zomerse roze lak van Essence. Eens zien hoe een glossy felroze bevalt…

IMG_0390 IMG_0393

Deze vrolijke kleur zit al een tijdje in het vaste assortiment van Essence en heet Naughty & Pink! Mij was dit leuke kleurtje in ieder geval nog nooit opgevallen, maar dat heb ik wel bij meer lakjes van Essence.

IMG_0507 IMG_0512 IMG_0510

Naughty & Pink! heeft een wat jelly achtige substantie in vergelijking met andere lakken die ik van Essence gewend ben. Daarom ben ik eerst bang dat ik aardig wat laagjes nodig heb om deze lak dekkend te krijgen. Gelukkig is niets minder waar, deze beauty dekt in twee laagjes! De lak brengt verder prima aan, al is hij iets dunner dan normaal.

IMG_0524 IMG_0517

Naughty & Pink! droogt oké, heeft twee laagjes nodig en blijft met een topcoat zo’n 3 dagen zitten. Een echte longlasting lak is het dus niet, maar je betaalt er dan ook een fijn prijsje voor. Ik vind dit in ieder geval een heerlijk lakje voor dit voorjaar. Lekker fel, vrolijk, glossy en girly!

Essence Colour & Go is verkrijgbaar bij Kruidvat voor €1,69 per stuk.

handtekening

15 thoughts on “Essence | Colour & Go 107 ‘Naughty & Pink!’”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *