Nagellak

Revlon | Scented Nail 060 African Tea Rose

banner

Ze bleven mijn aandacht trekken, de schattige vierkante nagellak flesjes van Revlon. Deze leuke vierkante flesjes bevatten niet zo maar nagellak, nee ze bevatten geparfumeerde nagellak! En tja, dat moet natuurlijk geprobeerd worden. Toen ik ze in de aanbieding spotte, ging ik over stag. Hoe mijn eerste ervaring met Revlon uitpakte, lees je vandaag! 

2015-04-01 15.19.19

De Revlon Parfumerie lakken hebben allemaal een unieke geur die tevens bij de kleur past. Ik heb de kleur (en geur) African Tea Rose, een heerlijke zomerse felroze kleur. De lak ruikt gewoon naar nagellak, de geparfumeerde geur komt pas vrij wanneer de lak helemaal droog is.

2015-04-01 15.21.13 2015-04-01 15.19.41

Het flesje bevat 11,7 ml nagellak. Een flinke hoeveelheid. Iets meer dan Catrice, wat minder dan OPI. Het kwastje is lang en vrij dun. Het standaard kwastje wat je vaker ziet. Je hebt dus even wat meer ‘stroken’ nodig om je nagel helemaal te bedekken, maar lakken doet hij prima.

2015-04-01 14.24.41

En tja, dan kom je er achter dat vrijwel alle foto’s die je gemaakt hebt hartstikke mislukt zijn. Ik heb uiteindelijk de drie beste foto’s gekozen, die het beste de kleur weergeven. African Tea Rose is, zoals ik al zei, een geweldige felroze kleur. Pittig, vrolijk en perfect voor de zonnige dagen.

2015-04-01 14.24.08-2

De dekking is zeer goed. Met twee dunne laagjes kun je zo de deur uit, maar één wat dikker laagje zou ook kunnen volstaan. Verder is mijn eerste ervaring met Revlon bijzonder goed. Buiten de goede dekking, lakt African Tea Rose zeer prettig en ‘smooth’. De droogtijd is daarbij ook nog eens lekker snel. Hier word ik blij van!

2015-04-01 14.24.50

En dan natuurlijk het boegbeeld van deze lak; de geur. En ja hoor, ook daarmee slaat hij de spijker op zijn kop. De geur is misschien ietwat chemisch, wat te verwachten was, maar hij ruikt overduidelijk naar bloemige roosjes. Of je de geur lekker vindt, is natuurlijk persoonlijk. De geur is overigens niet heel sterk aanwezig, maar wanneer je met je handen dicht langs je neus komt, is de geur toch wel duidelijk te ruiken. De geur blijft niet heel lang hangen, na een dagje dragen is die eigenlijk verdwenen. Maar, de kleur die zit er nog wel perfect op, en dat is natuurlijk het belangrijkste!

Revlon Scented Nail lakken zijn te koop bij verschillende drogisterijen. De prijzen variëren tussen de €6,- en €9,- maar ik scoorde ‘m voor €3,36 bij Bol! En er zijn nog veel meer leuke kleurtjes! 

handtekening

16 thoughts on “Revlon | Scented Nail 060 African Tea Rose”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *