Beauty

New In | Oogschaduw kwasten via eBay

IMG_0897

Met mijn make-up kast vol zou je verwachten dat ik ook aardig wat kwasten heb. Helaas, niets is minder waar… Natuurlijk heb ik wel wat kwasten, maar de laatste tijd loop ik steeds vaker tegen het feit aan dat ik nét te weinig heb. Een paar extra zou geen overbodige luxe zijn, nu gebruik ik kwasten soms meerdere malen voor verschillende kleuren en dat werkt toch niet helemaal prettig. Op eBay kwam ik wat kwasten tegen voor fijne prijsjes. Vandaag laat ik ze jullie zien!

IMG_0858

Ik kocht één kwastenset van vier kwasten (de achterste vier) en twee losse kwasten. De kwasten lijken veel op elkaar en hebben allemaal een kunststoffen greep. Alle kwasten hebben synthetische haren.

IMG_0861

De kwastenset bestaat uit vier verschillende kwasten. Een stevige ronde-, een schuin afgesneden-, een rechtafgesneden- en een ronde fluffy kwast.

5

De stevige ronde kwast loopt licht in een punt. Deze kwast is daarom uitermate geschikt voor bijvoorbeeld het aanbrengen van concealer. Door de vorm van de kwast kun je makkelijk precies onder je ogen of rondom je neus werken. De kwast is super zacht en tegelijkertijd stevig. Hij prikt niet bij het aanbrengen van de make-up.

4

De schuinafgesneden kwast is een stuk zachter en minder stevig. Deze gebruik ik graag voor het aanbrengen van highlighter op het wenkbrauwbot, maar eigenlijk is hij multi functioneel. Zo kan hij ook perfect gebruikt worden om highlighter aan te brengen op de jukbeenderen of het blenden van vloeibare highlighter op het gezicht. Een bijzondere kwast, zeer prettig in gebruik!

3

Deze kwast lijkt veel op de voorgaande, alleen is deze recht afgesneden. Deze kwast kun je gebruiken voor het ‘buffen’ van bijvoorbeeld je concealer, het is namelijk een kleine versie van een buffing kwast. Ook is hij super geschikt voor het oppakken van pigmenten doordat de haartjes wat verder uit elkaar staan.

2

Als laatste van de vier hebben we een fluffy ronde kwasten die natuurlijk perfect is voor het blenden van je oogschaduw in bijvoorbeeld de crease. Deze kwast is het zachtste van de vier. Hij is niet zo fluffy is als mijn geliefde Hema blending brush, maar daardoor kun je net iets preciezer werken met deze kwast. Een favoriet!

1

Ook bestelde ik nog deze fluffy blending kwast die wel heel veel lijkt op mijn Hema kwast. Fijn, dan heb ik nu in ieder geval twee goede blending kwasten! De kwast is super zacht en doet gewoon prima zijn werk. In het begin lieten er wel wat haartjes los, maar dat was gelukkig alleen bij de eerste keer gebruik. Verder staat er op de kwast het nummer 222, wat verwijst naar de MAC 222. Hoewel MAC 222 een witte kwast is, lijken ze inderdaad wat op elkaar.

6

Ook wilde ik graag nog een ‘gewone’ platte oogschaduwkwast. De kwast was iets groter dan ik verwachte, maar doet verder prima zijn werk. De kwast is wat steviger dan de 222, maar is alsnog zacht. Hiermee kun je prima je oogschaduw aanbrengen op het bewegend ooglid. Wel ben ik nog steeds op zoek naar een stevige platte kwast. Op deze kwast staat het nummer 217, wat verwijst naar de MAC 217 kwast. En ja, hij heeft er inderdaad wel wat van weg.

IMG_0855

Voorlopig kan ik weer even vooruit, deze kwasten zijn super! Helemaal als je kijkt naar wat ik er voor betaalde, budgettoppers en zeker aanraders!

Kwastenset – €2,05 per vier
Kwast 222 en 217 – €0,85 per stuk

handtekening

13 thoughts on “New In | Oogschaduw kwasten via eBay”

  1. Ze zien er goed uit!
    Ik vind het nu alleen moeilijk om in te schatten hoe groot ze precies zijn.
    Maar misschien bestel ik ze ook wel ;)

    Liefs, Susan

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *