Sieraden Winactie

Winnen! | Sieradenset van Coloured Candy – GESLOTEN!

1

Vandaag heb ik weer een leuke winactie voor jullie, perfect voor het voorjaar! Je maakt namelijk kans op een zomers armbandensetje van Coloured Candy. Wat je daarvoor moet doen? Dat lees je na de klik!

6 2

Coloured Candy is een vrolijke webshop vol betaalbare sieraden. De webshop verkoopt zowel handgemaakt als ingekochte sieraden welke naadloos aansluiten bij de laatste trends.

Op You Nailed It maken jullie kans op een leuke zomerse armbandenset. De armbandjes zijn apart, maar ook prima samen te dragen. De grove schakelarmband is momenteel helemaal hip. Coloured Candy geeft daar haar eigen twist aan door kleur en materiaal keuze te combineren. Voeg daar een fijn, subtiel armbandje en toe en je hebt een prima combi voor aankomende zomer!

4 5

Wat moet je doen om kans te maken?

Volg You Nailed It op Bloglovin
Like Coloured Candy op Facebook
Volg Coloured Candy op Twitter
Laat een reactie achter waarin je vermeldt dat je mee doet, onder welke naam je te vinden bent op Twitter en Facebook en welke stappen je hebt gedaan om (extra) kans te maken.

Wat mág je doen om extra kans te maken? Elke stap is 1 extra kans.

Like You Nailed It op Facebook
Volg Coloured Candy op Instagram
Volg Coloured Candy op Pinterest

3

De winactie loopt wat langer dan normaal, omdat ik binnenkort op honeymoon ben! Je kunt mee doen t/m 12 april. Na de tijd neem ik contact op met de winnares! De winactie is open voor Nederlandse en Belgische deelnemers.

handtekening

9 thoughts on “Winnen! | Sieradenset van Coloured Candy – GESLOTEN!”

 1. Wat een super leuke winactie! Ik doe graag mee en heb alle stappen gedaan en mijn naam op twitter is @naaaom_ en mijn naam op facebook is Naomi Fidder.
  xoxo

 2. Ah wat een leuk setje; prachtige kleur blauw! Dit zou ik echt zelf zó kopen!
  Doe graag mee met je leuke winactie :) Volg je op BL, FB en Twitter, volg nu Coloured Candy op FB, Twitter en Instagram!

 3. Wauw! Normaal doe ik niet vaak met sieraden winacties mee, maar voor deze prachtige armband wil ik zeker een uitzondering maken! De kleur LOVE!

  Op facebook vind je mij onder de naam Agneta Bekkema
  Op Twitter vind je mij onder de naam @agnetasblog
  en op Bloglovin, Pinterest, Instagram onder de naam TravelSuitcase.

  Ik volgde je al een tijdje op BLoglovin trouwens, dus geen nieuwe volger.

  Als laatste wens ik je een fijne huwelijksreis toe!

  Groetjes Agneta (travelsuitcase)

 4. Oh jeetje wat een tof setje. Zo lekker vrolijk en zomers. Ik doe natuurlijk mee, heel erg tof en veel plezier op je honeymoon meid! Ik heb alles gedaan, ook de extra kansen. :)

 5. Ohhhhhhhhhhh wauw wat een super mooi setje, helaas heb ik een twitter of facebook, hoop toch nog te kunnen deelnemen. Ik volg je op bloglovin en pinterest ( evelien vd heuvel)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *