Lifestyle

Dit zijn onze strandfavorieten!

Het strand… Zodra de temperaturen het toelaten vertoeven wij hier heel wat uurtjes. Maar ja, wat wil je ook. Met 10 minuten fietsen staan wij met onze voeten in zee. Heerlijk! Zeker in de zomervakantie zijn er een aantal dingen die standaard in onze kofferbak of strandtas liggen voor een dagje strand. Welke dingen voor ons echt onmisbaar zijn, lees je in deze post!

De pop-up strandtent

Ideaal! Zeker wanneer er een windje staat of juist wanneer het te warm is, is deze tent voor ons onmisbaar. Jippe ligt er ook geregeld even in en toen hij kleiner was deed hij er ook vaak een dutje. Handig om je spullen in te zetten én daarnaast een mooi herkenningspunt. Even oefenen met invouwen van te voren is wel een aanrader. ;)

KOBO ereader

Boeken verslind ik bij de vleet. Zeker sinds ik mijn KOBO Aura eReader heb, pak ik nog sneller mijn “boek” erbij. Heerlijk ook op het strand, maar dan wel even met een ziplock zakje eromheen ter bescherming tegen het zand of druppels water. Fijn aan de KOBO vind ik dan ook dat hij ook prima te lezen is in de felle zon.

Laag strandstoeltje

Had je mij een paar jaar geleden gezegd dat ik op een strandstoeltje op het strand zou liggen – of, nou ja, zitten – dan had ik je vierkant uitgelachen. Op het strand lig je! Het liefst met een goed boek of met de ogen dicht. Maar goed, sinds de komst van Jippe en zijn liefde voor het strand is dat even anders. Dit stoeltje zorgt ervoor dat ik wel lekker relaxed de hele dag op het strand kan zijn en tegelijkertijd zicht heb op Jippe. En dat zonder een zere rug!

Waterproof iPhone hoesje

Mijn telefoon gaat zeker mee naar het strand! Om contact te zoeken met vrienden of familie die ook naar het strand gaan en natuurlijk om foto’s te maken! Maar een iPhone X op het strand is nu niet echt handig. Daarom heb ik een hoesje die helemaal om mijn telefoon gaat en alles afsluit zodat hij tegen het zand en een spatje water kan zonder dat hij beschadigt. Nu ben ik normaal natuurlijk altijd van de leuke en vrolijke hoesjes van bijvoorbeeld Casimoda. Kijk daar eens of ontwerp je eigen gsm hoesje!

Koeltas & Dopper Insulated

Vaak gaan we wel een hele dag naar het strand en lunchen we daar ook. Een grote koeltas met koelelementen en onze Doppers gaan dan altijd mee! In de Dopper Insulated blijft het water sowieso altijd lekker koud, maar in de koeltas weet je dat helemaal zeker. De tas zit meestal vol met broodjes, fruit, water en pakjes drinken om het lekker een tijd uit te kunnen houden.

Speelgoed

Jippe vermaakt zich altijd prima op het strand en ligt het liefst de hele dag in de zee. Gelukkig kunnen we ‘m ook af en toe overhalen tot het spelen in het zand en dus is strandspeelgoed onmisbaar. Niets bijzonders is eigenlijk het meest in trek hier. Een schep, emmer en hark en meneer is wel even zoet.

Zonnebrand

Voordat we naar het strand gaan smeren we ons altijd goed in. Mijn ultieme favoriet is die van Rituals. Hij ruikt super lekker, plakt niet en doet goed zijn werk. Deze zit ook standaard in de tas om het halverwege even te kunnen bijwerken wanneer we lang in het water hebben gelegen. Ookal is deze waterproof, na een tijdje is het altijd goed om even bij te smeren.

Laten we dan nu met z’n allen duimen voor heel veel strandweer de komende weken!

 

1 thought on “Dit zijn onze strandfavorieten!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *