Boeken Lifestyle

Purpuz Planner | Word de beste versie van jezelf

blogbanner-7

Afgelopen weekend viel eindelijk mijn langverwachte Purpuz Planner op de mat. Zoals jullie weten ben ik dol op invulboekjes, mindfulness-schriftjes en dat soort “werkboekjes”. Combineer dat met mijn liefde voor agenda’s en je krijgt de Purpuz Planner. Gisteren vertelde ik jullie al wat mijn doelen en bucketlist is voor dit jaar. En de Purpuz Planner kan mij goed helpen bij deze doelen! Wat dit mooie luxe boek is en wat het inhoudt, laat ik jullie in deze post zien!

img_1095

img_1111

– Wie in balans zijn doelen haalt, is gelukkig en succesvol –

Heb je ook een droom, maar weet je niet waar je moet beginnen? Vind je het lastig om je doelen te behalen? En heb je moeite met plannen? Je baalt ervan dat je dit jaar weer niet verder bent gekomen. Dat je nog steeds niet in vorm bent. De Purpuz planner biedt een unieke oplossing. De Purpuz is de 1e agenda die in zijn geheel is ontworpen om jou je doelen te laten behalen. De planner helpt je doelen te stellen. Deze te plannen en deze te halen. Krijg meer zelfvertrouwen. Heb betere relaties. Word Gelukkig en Succesvol. De 8 Purpuz planning tools helpen je hiermee.

img_1097

img_1112

De Purpuz Planner is een combinatie van een agenda en een werkboek. Het werkboek is bedoeld om toe te werken naar je doelen en dromen te realiseren. Purpuz is erg realistisch, je kunt niet aan ieder doel tegelijkertijd werken en niet alles direct behalen.

De Planner werkt met 8 tools:

  1. De Purpuz map helpt je om je dromen te visualiseren;
  2. De Purpuz matrix helpt je om je dromen te ordenen;
  3. Het Purpuz plan helpt je om je doelen op te delen in stappen;
  4. Het Purpuz pad helpt je om je doelen te voorzien van tijd en volgorde;
  5. De maandplanning geeft je structuur en overzicht;
  6. De weekplanning geeft je jouw dagelijkse to do’s;
  7. Dagreflectie laat je stilstaan bij wat goed ging en waar je in kunt groeien;
  8. Vragen aan jezelf laat je stilstaan bij afgelopen maand, het heden en de toekomst.

img_1098

img_1099

Het grootste gedeelte van de Planner bestaat uit de Agenda. Elke maand begint met een maandplanning. Hier vind je een overzicht van de maand. Hier kun je tevens je maanddoelen noteren. Met wie wil je deze maand afspreken, waar wil je naar toe etc. Per maanddoel (privé en werk) kun je tevens de benodigde tijd noteren. De Planner is zeer overzichtelijk en licht. Persoonlijk zou ik ‘m wat oppimpen, maar omdat hij zo neutraal is, is daar alle ruimte voor. Hierdoor is de Planner geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

img_1101

img_1103

Na het maandoverzicht krijg je de gewone weekplanningen. Hier kun je je week goed vol plannen (of gewoon lekker niet!) en duidelijk je week en dagen indelen. Ben je een druk bezet persoon, dan kan deze agenda je echt dienst bewijzen. Per dag kun je van 6 tot 22 uur dingen plannen, maar is er onderaan elke week ook plek voor ‘week to-do’s’ en een creatieve ruimte.

Elke maand sluit je af met ‘Vragen aan jezelf’. Hierbij kijk je terug, sta je stil bij het heden en plan je de toekomst. Dit is echt wat voor mij! Ik ben dol op zulke vragenlijstjes en het zet je tevens aan het nadenken. Daarbij is het ook tof om na een jaar terug te bladeren door je agenda en te zien welke groei je hebt doorgemaakt.

img_1105

img_1106

Het andere deel van de Planner bestaat uit het werkboek. In negen stappen werk je je dromen en doelen uit en leer je hoe je de Purpuz Planner voor veel meer doeleinden kunt gebruiken dan alleen een agenda. Er is volop creatieve ruimte, pagina’s om doelen en dromen uit te werken, plannen te visualiseren en jezelf beter te leren kennen. Daarbij staat de Purpuz vol met inspirerende quotes en mooie foto’s.

img_1107

img_1110

De Purpuz Planner is een super mooie luxe agenda. Maar het is meer dan dat. Een prachtige planner die jou kan helpen je dromen te realiseren. En dat zonder zweverige poeha, maar gewoon lekker down-to-earth. Realistisch, want; voor dromen zul je moeten werken. Alleen jij kan deze bereiken. En daar moet je wat voor doen. De Purpuz helpt je daar bij en is daarbij een overzichtelijke en praktische planner die jij kunt gebruiken zoals dat bij jou past. De must-have om dit jaar goed mee te beginnen!

De Purpuz Planner is hier online verkrijgbaar voor €34,99. Omdat Purpuz iedereen balans, geluk en succes wenst, is hij daarnaast ook gratis te downloaden als PDF bestand. Zo kun je de Planner is rustig eens bekijken en is de Purpuz beschikbaar voor elke portemonnee! 

x Lisanne

Psssst! Ben je, net als ik, enthousiast geworden over de Purpuz Planner? Dan heb ik goed nieuws, want je kunt er binnenkort eentje winnen! 

samenwerking

5 thoughts on “Purpuz Planner | Word de beste versie van jezelf”

  1. Echt su-per-cool dit! Precíes wat ik nodig heb om het plaatje compleet te maken na de actiongeneratordag voor ondernemers en de minicursus design your own life!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *