Inspiratie Lifestyle

Dit zijn de leukste en origineelste cadeaupakketten

Cadeautjes… Ik houd er van! Zowel om te krijgen (ja, wie niet) en om te geven. Nog leuker is om extra uit te pakken wanneer de gelegenheid daar is. Ik mag dan ook graag op zoek gaan naar leuke cadeaupakketten of ze zelf samenstellen. Zoek jij nog een leuk pakket om iemand mee te verrassen? Kijk dan vooral even verder!

Wijn en lekkers! 

Wijn is altijd goed, toch? Tenminste, dat vind ik wel. Een flesje wijn ergens mee naar toe nemen als kleinigheidje is iets wat vaker gebeurd. Je gaat ergens eten, je wil iemand bedanken of wil iemand verrassen. Een wijntje doet het altijd goed. Nog leuker is om er dan een leuk borrelpakket van te maken, bijvoorbeeld met de cadeaupakketten met noten en wijn. Een echte borrelbox, een wijntje én iets lekkers. Beter kan niet, toch?

Duurzaam “On the Road Again” pakket

Een cadeaupakket bevat heel vaak verbruiksartikelen zoals eten, drinken of schoonheidsproducten. Je kan natuurlijk ook voor duurzaam gaan, iets wat helemaal past binnen de tegenwoordige tijd. Een pakket met een reusable drinkfles, een Foodwrap en een boodschappentas. Klinkt suf, maar is het niet! Zeker niet als het in stijl is! Love it!

Pakket voor Plant Lovers

Al eerder schreef ik over de opkomst van leuke stekjes en die heb je tegenwoordig ook in super toffe giftboxen! Stekjes passen door de brievenbus en aan de gelukkige ontvanger de schone taak om de stekjes een fijn thuis te bieden. De stekjes zullen uitgroeien tot volwaardige plantjes een duurzame en lange herinnering (als het goed is!).

De Sok Box

Sokken cadeaus heb je er inmiddels in alle soorten en maten. Natuurlijk is er het bekende sokkenmerk dat giftboxen verkoopt, maar kijk vooral ook eens verder dan dat! Vrolijke sokken met een bepaald thema, afhankelijk van de gelegenheid zijn zo leuk om te geven én ook nog eens super praktisch. Ik bedoel iedereen draagt sokken (toch?). Wij hebben ooit eens een sokkenabonnement cadeau gegeven, wat ook een groot succes was. Google eens op sokken cadeau en je vind allerlei leuke cadeau ideeën.

Eigenlijk is er de wereld aan cadeaupakketten en kun je het zo gek niet bedenken of kun je het krijgen. Van de “standaard” beautypakketten tot chocolade en van borrels tot stationary. Kijk vooral eens verder dan het standaard pakket wat in de winkel ligt, je vind geheid iets leuks!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *