Winactie

December Winactie #8 Win Essie Leading Lady & Beyond Cozy – GESLOTEN!

IMG_9821

Allereerst; Merrrrrrrrry Christmas! Fijne Kerst, Bon Noël! Vandaag heb ik lekker een dagje vrij, geniet ik van de quality-time met m’n lief en eten we vanavond gezellig bij haar ouders met de kids en andere familie. Heerlijk! Ik hou van Kerst, ook al vier ik Eerste Kerstdag (lekker eten) en Tweede Kerstdag (lekker luieren) allemaal op één dag, ik geniet altijd. Vandaag geef ik twee van mijn favoriete lakken weg voor de winter en feestdagen. Namelijk Essie Beyond Cozy en Leading Leady. Mee doen? Klik dan snel verder!

IMG_9822

Beyond Cozy en Leading Lady komen beide uit de wintercollectie van vorig jaar en waren immens populair. Niet voor niets, want ze zijn echt prachtig. Swatches zijn er genoeg op internet te vinden, ik zou zeggen, Google en kwijlen maar!

IMG_9823

Wat moet je doen om kans te maken op de twee Essies? 

 • Volg You Nailed It op Bloglovin’ én like dit artikel.
 • Like You Nailed It op Facebook
 • Laat een comment achter waarin je vertelt welke (extra) stappen je genomen hebt om kans te maken. Zorg ervoor dat je een geldig email-adres invult!

Wat mag je doen om extra kans te maken? Elke stap is één extra kans.

De winactie loopt t/m 8 januari en is open voor Nederlandse en Belgische deelnemers. Na de tijd neem ik per email contact op met de winnaar!

handtekening

34 thoughts on “December Winactie #8 Win Essie Leading Lady & Beyond Cozy – GESLOTEN!”

 1. Merry X-mas en geniet van al je dierbaren om je heen <3 Ik doe heel graag mee met deze mooie winactie, wat een prachtige lakjes! Fijne kerst en lekker ontspannen Xx

 2. Leukleuk! Ik doe mee (:
  ♥ Ik volg je op Bloglovin’ (& like dit artikel)
  ♥ Ik like je Facebook pagina.
  ♥ Ik ben geaboneerd op je Youtube kanaal.
  ♥ Ik volg je op Instagram.
  Liefs, Jolijn.

 3. Merry Christmas! Leuke winactie hoor, ik doe mee! Wat heb ik gedaan? ik volg je al via bloglovin, facebook en youtube (twitter heb ik niet) en ik heb je artikel geliked. Liefs, Sanne

 4. Ohhhh my! Ik weet nog dat ik vorig jaar op elk verlanglijstje het lakje Beyond Cozy zette..ik wilde het zo graag hebben, haha! Ik doe dus zeker mee :D
  Ik heb eigenlijk alle stappen ondernomen ook de extra’s behalve twitter, dat heb ik namelijk niet!

 5. Hee Lisanne,
  Ik doe mee! En fijne feestdagen! ♥
  -ik volg You Nailed it op Bloglovin♥
  – Ik like You Nailed it op Facebook ♥
  -Ik heb You Nailed it geaboneerd op facebook ♥
  -Ik heb Instagram aangemaakt en volg je♥
  ik heb geen twitter dus kon ik dat niet doen…
  Echt hele mooie lakjes! Ik hoop dat ik in aanraking kom :)
  Liefs,
  Emma ♥

 6. YAAAYYY! ook ik doe weer mee! :) ik volg je op bloglovin , heb geliked. en volg je op fb :) x

  ohhh ik volg je ook op youtube en instagram (al langer, vandaar dat ik het vergat:)xx

 7. Leuke actie.
  ik volg je op Bloglovin en heb het artikel geliked.
  ook volg ik je via Facebook, Twitter & You Tube en heb een tweet geplaatst

 8. Wat een mooie kerst winactie! Ik doe graag mee! Ze zijn inderdaad prachtig!
  * Ik volg je met Bloglovin’ en ben de 20e liker aldaar
  * Ook ben ik geabonneerd op je YouTube channel (naam: Miriam Terveer
  * Volg je op Twitter, en heb je winactie getweet (naam: @MTerveer)
  * Via Facebook kwam ik achter je winactie, volg je daar dus ook
  * en heb je winactie (openbaar) gedeeld (naam: Miriam Terveer)
  * En ik volg je op Instagram, onder de naam NailTalk.

  Maak graag kans op deze mooie lakken! Hopelijk hebben jullie fijne kerstdagen gehad, op naar het nieuwe jaar :-)
  xoxoxo

 9. Wat een mooie lakjes! Leading lady wilde ik altijd proberen maar was altijd uitverkocht :( dus ik doe zeker mee!
  Ik volg je al langer op bloglovin en fb en volg je nu ook op youtube en instagram!

 10. Wauw, ik vind beide lakjes echt prachtig! Ik dacht dat ik al een reactie had achtergelaten om mee te doen, maar blijkbaar niet, haha. Ik volgde je al op Bloglovin’ en ik heb het artikel geliked (27ste liker). Ik volg je ook op Instagram (@summervxo). Ik ben geabonneerd op je Youtube kanaal (Ik denk dat Summer in mijn Youtube naam voorkomt, maar ik snap helemaal niks meer van Youtube door dat Google+ gedoe, haha.) Ik had je facebookpagina al eerder geliked, onder de naam VillaBeauty. Volgens mij heb ik nu alles vermeld! :) Veel succes iedereen!

 11. Hele leuke win actie! Ben altijd al fan geweest van essie lakjes, leading lady stond al een tijdje op mijn wishlist maar ze waren overal uitverkocht dus ik doe graag mee! Ik volg je via bloglovin, heb deze post geliked en volg je via FB.

  liefs,
  X

 12. Ik doe heel graag mee!
  – Ik volg je op Bloglovin’ en heb het bericht geliked.
  – Ik heb je FB pagina geliked.
  – Ik heb me geabonneerd op je YT kanaal.
  – Ik volg je nu op Instagram.
  Alle gebruikersnamen zijn Suzanne Zoet, of iets in die richting.

 13. Superleuke winactie! Die lakjes zijn prachtig! Ik volgde je al op bloglovin en facebook en ik heb het bericht nu ook op bloglovin geliked. Daarnaast heb ik me nu ook geabonneerd op jouw youtubekanaal.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *