Winactie

Winactiemaand | Makeup Revolution Beyond Flawless Palette

En we gaan maar door met de winactiemaand! Mijn blogverjaardag komt dichterbij en ik kan verklappen dat we in de maand december ook nog gewoon gezellig doorgaan met het vieren van het 5-jarig bestaan van mijn blog. Vandaag heb ik een super mooie prijs voor alle beautyliefhebbers. Maak kans op het Makeup Revolution Beyond Flawless Palette!

Zelf ben ik in het bezit van de Flawless Matte versie van Makeup Revolution en ik ben echt razend enthousiast! Het Beyond Flawless palette is wat veelzijdiger en echt perfect voor iedereen. Met zowel mooie matte als glanzende tinten in natuurlijke lichte en donkere tinten is dit palette geschikt voor iedereen en elke gelegenheid. Met 32 tinten kun je echt alle kanten op! Daarnaast heeft het palette een prachtige grote spiegel is daarom ook nog super praktisch!

Hoe maak je kans op het Makeup Revolution Beyond Flawless Palette?

 Volg You Nailed It via één van onderstaande media. Jij mag kiezen welke! Elk gevolgde media is 1 extra kans.
– Facebook
– Instagram
– Twitter
Laat een reactie achter waarin je vermeldt dat je meedoet en welke stappen je genomen hebt. Zorg er voor dat je een geldig mailadres invult zodat ik contact met je kan opnemen indien je gewonnen hebt.

Voorwaarden:

De komende weken komt er elke zondagochtend een toffe actie online. De acties lopen op mijn verschillende social media zoals in de voorwaarden van elke winactie wordt vermeld. De Beyond Flawless winactie loopt t/m 24 december. De winnaar wordt na afloop gecontacteerd via email en/of social media. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur, dan wordt er een nieuwe winnaar gekozen.

 

63 thoughts on “Winactiemaand | Makeup Revolution Beyond Flawless Palette”

 1. Wat een super toffe winactie en dat palette is echt heel mooi! Ik doe dus heel graag mee! Ik volgde je al op Facebook en Instagram, maar heb je nu ook gevolgd op Twitter. En nu duimen maar! :D

 2. Leuke winactie!😍 Ik doe graag mee. Ik volg je al op instagram, facebook weet ik niet zeker maar zo niet dan ga ik je ook daar zeker volgen en twitter heb ik niet.

 3. Ik doe heel graag mee voor dit geweldige palette. Ik volgde je al op Instagram. En volg je nu ook op de andere twee kanalen. Ik volg je dus overal. :D

 4. Ik volgde je al op Instagram. Daar heb ik het bericht een like gegeven en in mijn reactie ook een vriendin getagd. Vanaf nu volg ik je nu ook op Facebook! Daar heb ik ook gereageerd op het bericht en het een like gegeven! :)

 5. Super tof! Wat een gave kleuren, zeg! :D Daar kan ik je echt mooi mee variëren en verschillende looks mee maken!

  Ik volgde je al op Instagram. Daar heb ik het bericht een like gegeven en in mijn reactie ook een vriendin getagd. Vanaf nu volg ik je nu ook op Facebook! Daar heb ik ook gereageerd op het bericht en het een like gegeven! :)

 6. Wauw, wat een gaaf palette. Hele mooie kleuren ook! Daarom doe ik graag mee, ik volg je op Instagram en Facebook. <3

 7. Mijn enige social media account is Instagram dus daarop volg ik je.
  Het palet heeft echt prachtige kleuren! Daar wil ik wel kans op maken en ik denk dat mijn tienerdochter daar ook geen bezwaar tegen heeft :-)

 8. Wat een prachtig palette! Revolution is een van mijn favoriete budgetproof merken en heb dan ook al wat paletjes van het merk. Deze heb ik nog niet, zou hem graag aan mijn collectie toevoegen.

 9. Leuke actie! Ik doe hier heel graag aan mee, een nieuw palette is altijd welkom :)

  Ik volg je via Facebook en Instagram.

 10. Wat een mooi palette zeg! Veel van mijn favoriete kleuren zitten hierin dus ik gok dat dit inderdaad een schot in de roos is. Ik volg je overal al dus doe graag mee. Liefs Lesley

 11. Wat een prachtige palette mooie kleurtjes echt prachtig
  Ik hou ervan❤
  Ik heb zojuist op jou Twitter account gereageerd en gepost gedaan yessicakoot1
  Volg je op Instagram als yessicaleidner
  En bloglovin yessica leidner
  Facebook als Jessica Jill John leidner
  Ga heel hard duimen en vrienden uitgenodigd fb

 12. Wat een prachtige kleuren.Passen perfect bij mij. Daar kun je wel een festelijke look mee maken.
  Een palette waar ik heel blij van word .
  Fijne feestdagen

 13. Heel erg mooi pakket, vind de kleuren schitterend, ik doe graag mee, zou geweldig zijn om zo iets gaafs te winnen :)

  Groetjes Anneliese

 14. Ik doe mee op facebook en instagram, omdat ik deze actie zo tof vind! Dit make-up pakket winnen zou natuurlijke een perfecte afsluiting van 2017 zijn, ik duim mee!

 15. Hele mooie nude kleuren! Ik heb op de een of andere manier deze giveaway helemaal gemist, maar ik volg je al op Instagram (@ngocanhx)!

 16. Ik heb zelf ook een palette van Make Up Revolution en ik ben er super tevreden over.
  Ik maak graag kans op dit palette.

  Ik volg je op Facebook (Lieke van Veen), Twitter (_liekeee) en Instagram (liekevv24)

 17. Ik volg je blog al een tijd, ook via Facebook en Instagram. Helaas laat ik over het algemeen weinig reacties achter op blogs. Ik weet eigenlijk niet waarom, maar ik probeer het steeds meer te doen. Anyways, bij deze een reactie want ik maak graag kans op dit mooie palette. Ik vind de producten van Makeup Revolution ontzettend fijn (en budgetvriendelijk is natuurlijk ook belangrijk) en het bevat kleuren die goed bij mij passen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *