Nagellak

H&M | Glitter Nail Polish ‘Snow ‘n Stars’

IMG_9639a

Tweede Kerstdag alweer! Hebben jullie een leuke Eerste Kerstdag gehad? Lekker gegeten, gezellig spelletjes gedaan en genoten van Kerstliedjes? Vandaag lekker uitbuiken op de bank of al weer op weg naar het tweede Kerstbezoek? Ik ben vandaag gewoon aan het werk in de Piraat. Druk druk druk, maar wel altijd erg gezellig. En natuurlijk staat er ook een artikel klaar voor vandaag! Een behoorlijk Kerstige nagellak die trouwens ook niet zal misstaan tijdens de nieuwjaarswisseling. Glitterlak van H&M!

IMG_9642 IMG_9646

Deze glitterlak kwam ik tegen bij de H&M een paar weken geleden. Hoewel ik momenteel weinig (ja, echt!) nagellak meer koop, kon ik deze niet weerstaan. Onder het mom van mooie lak voor de Kerst én de blog nam ik ‘m toch maar mee. Een naam heeft dit schatje niet (jammerrr H&M) maar ik heb ‘m maar even de toepasselijke naam Snow ‘n Stars gegeven. Waar ik deze naam vandaan heb, hoef ik jullie vast niet te vertellen…

IMG_9648 IMG_9778

De lak heeft een blanke basis met daarin duizenden kleine witte stipjes. Glitters wil ik het niet echt noemen, want bijzonder glimmen doen ze niet. Door deze sneeuwvlokjes zitten allemaal iets grotere gouden glitters, net sterretjes! Op bovenstaande foto heb ik één laagje aangebracht, staat prima, maar hij doet het vast beter op een donkere ondergrond. De lak lakt trouwens verrassend prettig, geen dik goedje of moeite met het aanbrengen van de glitters. De sneeuwvlokjes en sterretjes laten zich makkelijk verdelen over de nagels.

IMG_9785 IMG_9789

En ja hoor, op deze donkere ondergrond komt de lak veel beter tot zijn recht. Als basis lakte ik mijn nagels met de prachtige nachtblauwe kleur van Essie ‘After School Boy Blazer’. Een mooie combi, dacht ik zo. Nachtelijk blauw met prachtige gouden sterren en een sneeuwbuitje. ;)

IMG_9791 IMG_9796

Na twee laagjes is het sneeuwbuitje een ware sneeuwstorm geworden! Beide effecten vind ik erg leuk. De eerste met wat meer aandacht voor de blauwe ondergrond, de tweede voor een lekker ‘over the top’ effect met duizenden sneeuwvlokjes.

IMG_9792

Deze lak is perfect voor de winter en onwijs leuk tijdens een feestje! Uniek ook, moet ik zeggen. Ik vind de witte stipjes erg leuk bedacht en in combinatie met de gouden glitters erg origineel. Verwijderen is… Nou ja, niet heel makkelijk. Maar met een beetje boenen is het te doen!

De H&M Glitter Polish is in meerdere varianten te koop bij de Beauty Afdeling van H&M of in de online webshop (áls hij er nog is…) voor €3,95!

16 thoughts on “H&M | Glitter Nail Polish ‘Snow ‘n Stars’”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *