Nagellak

Catrice | 15 Denim Moore

IMG_4289

Na een ietwat teleurstellend kennismaking met m’n eerste vernieuwde Catrice lak, Mint me up, heb ik vandaag een tweede Catrice lak die ik voor jullie review. Hopelijk komt deze beter uit de test! Benieuwd? Lees gauw verder!

IMG_4293

Vandaag heb ik het 15 Denim Moore voor jullie. Een prachtige blauwe lak wat inderdaad wat doet denken aan Denim.

IMG_4290

De zilveren glitters er in vind ik super mooi en een leuke toevoeging aan de kleur. Hier en daar ontdek ik ook wat azuurblauwe en zelf wat lila glitters.

IMG_4294

Ook dit kwastje is breed. En naar mijn mening té breed. Ik wil m’n oude vertrouwde Catrice kwastjes terug!!

IMG_4282

Dan de lak. Na de dikke substantie van Mint me up, was ik een beetje huiverig. Maar, het viel mee! De substantie van de lak is prima en lakt prettig zoals ik gewend ben van de oude Catrice lakken. Na een dun laagje dekt de lak nog niet goed genoeg.

IMG_4286

Maar, na een tweede doet hij dat wel! Ik vind de lak super mooi! De zilveren shimmer maken de blauwe lak net iets anders dan de standaard blauwe lakjes en de kleur vind ik ook prachtig! De lak droogt helaas niet zo snel, dus geduld is een schone zaak. Ook hield hij het niet langer dan twee dagen vol op m’n nageltjes. Wel ben blij dat de nieuwe Catrice lakken niet allemaal zo ‘ruk’ zijn als Mint me up.

Catrice is te koop bij Trekpleister en Kruidvat. De lakken kosten €2,99 per stuk.

19 thoughts on “Catrice | 15 Denim Moore”

  1. Zo’n mooi lakje :-) P.s. ik heb een artikel online staan waarin wordt uitgelegd hoe je een graffiti nail art maakt. Nieuwsgierig? Neem gerust een kijkje op mijn blog ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *