Tag

Tag | And that’s who I am

Tumblr_mdboka9je41rogngso1_500_large

Op verschillende blogs kwam ik deze tag tegen en ik ben er echt verliefd op geworden. Ik vind het leuk om mensen achter ‘n blog wat beter te leren kennen. Met de ‘And that’s who I am’ tag leer je door middel van plaatjes en teksten leuke (of misschien wel minder leuke)  feitjes over iemand. Super leuk! Daarom besloot ik om ‘m over te nemen. Lees verder voor deze leuke tag!

Ik vind het heerlijk om gedichten en verhalen te lezen en houd ik er enorm van wanneer iemand een bijzondere schrijfstijl heeft of wanneer een tekst een achterliggende gedachte heeft. Zo ben ik bijvoorbeeld dol op de gedichten van Ted van Lieshout.

Mijn vriendinnetje en ik zijn bij elkaar sinds ik 17 ben. Vrij jong, vind ik zelf. En wij zijn nog steeds super happy! <3

En niet zo’n klein beetje ook. Wat zag ik altijd op tegen lange rijafstanden. Vele malen moesten we langs de weg stoppen toen ik klein was. Inmiddels ben ik er iets over heen en houd ik me redelijk wanneer ik bijvoorbeeld voor in zit. Maar nog steeds houd ik niet van lang auto rijden.

M’n ouders moesten me vroeger naar zwemles sleuren. De eerste lessen waren leuk, tot ik in het diepe terecht kwam en onder andere door dat wel bekende gat moest zwemmen. Dood eng vond ik het. Ik houd wel van zwemmen, maar ben altijd bang om te lang onder water te blijven en houd ik dus ook niet van ruige spelletjes in het water. Laat mij maar rustig een beetje ronddobberen, zolang ik zelf de touwtjes maar in handen heb.

Ik ken alle films en boeken van voor naar achter. Heerlijk! <3

Alle boeken van Tess Gerritsen over Rizzoli and Isles heb ik gelezen. De serie is niet helemaal zoals het boek, maar toch vind ik het een super toffe serie en ben ik stiekem een klein beetje verliefd op Maura Isles.

Daarom zijn mijn Wunderlist App en ik onafscheidelijk.

Wanneer een ander onrecht wordt aan gedaan, neem ik geen blad voor de mond. Voor mezelf moet ik dat af en toe wat meer doen. Maar ik ben lerende. ;)

Op zolder ligt een doos vol dagboeken die ik mijn pubertijd vol geschreven heb. Het op jonge leeftijd al ontdekken dat ik ‘anders’ was en op vrouwen viel, was niet de makkelijkste periode in mijn leven.

Op jonge leeftijd begon ik met klassiek ballet. Dit nam redelijke serieuze vormen aan. Verder deed ik modern en jazz ballet en begon ik op mijn 13e met stijldansen. Ik was onwijs fanatiek en besteedde ik het grootste deel van mijn vrije tijd aan. Helaas heb ik die passie wat moeten laten gaan toen ik verhuisde naar Ameland.

Mijn ouders, broertje en opa en oma betekenen heel veel voor mij. Ik ben dol op ze en mis ze vaak door de grote afstand tussen ons.

En daar worden mensen wel eens gek van, geloof ik. ;)

Bellen is niet mijn sterkste kant. Alhoewel het beter gaat, vind ik het nog steeds dood eng om ‘vreemden’ te bellen.

Ik mag in mijn handen knijpen met Pris. Ze is onwijs lief en verwend me veel te veel. :p

Mijn beste vriendinnetje woont bijna 200 km reizen. Gelukkig spreken we elkaar regelmatig en is het altijd goed als we elkaar weer zien.

De pabo heb ik 3 jaar geleden afgerond en ik heb er nog geen moment spijt van gehad. Ondanks het weinige werk wat er momenteel in te vinden is, geniet ik van elke dag die ik voor de klas sta en hoop ik er gauw mijn full-time baan van te kunnen maken.

Ik ben dol op Glee en Naya en Dianna zijn twee van m’n meest favoriete personages. Ze zijn prachtig en hebben ook nog eens een geweldige stem.

Eerste klas. Niet altijd goed voor mezelf, en zeker niet altijd goed voor anderen. Maar het heeft ook z’n voordelen. ;)

Het is een wat langere post geworden dan de bedoeling was, maar ik vond zo veel passende foto’s! Misschien dat ik nog wel eens een deel 2 ga doen. Voor nu was dit het, hopelijk vonden jullie het leuk!

x

Welk van deze foto’s is het meest voor jou van toepassing?

 

 

18 thoughts on “Tag | And that’s who I am”

  1. Gelukkig dat ik veel op Maura lijk!

    (Dat verwennen doe ik teveel?? Kan aan gewerkt worden, vanaf nu draaien we de rollen om!!)

  2. er zitten echt wel veel gelijkenissen tussen maar ook andere leuke :) Ben superblij voor jou en je vriendin, ook al ben je zo jong samen, as long as you’re both happy ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *