Lifestyle

LifeProof Nuud Case (waterproof) voor iPhone 6Plus

blogbanner-2

Even geleden testte ik al eens een Lifeproof Fre hoesje en ik was daar razend enthousiast over. ‘Helaas’ kreeg ik vorig jaar een nieuwe iPhone, een 6Plus en dus was mijn Lifeproof case niet meer geschikt. Enige tijd terug werd ik opnieuw benaderd door GSMpunt en kreeg ik weer de mogelijkheid om een Lifeproof hoesje te testen. Ditmaal de Nuud Case geschikt voor de iPhone 6 Plus. Is deze net zo fijn als de Fre?

IMG_9001

IMG_9002

“De LifeProof Nuud Case beschermt uw Apple iPhone 6 Plus tegen de buitenwereld. Deze case heeft twee certificaten. De Military Standard 810F-516 certificaat en het IP-68 certificaat. Door deze certificaten weet u zeker dat uw iPhone 6 Plus optimaal beschermd word en geen beschadigingen oploopt. De Lifeproof Nuud Case is schok bestendig, waterdicht en stof dicht. Door de optimale bescherming kunt u met uw iPhone 6 Plus; zwemmen, snowboarden, klimmen of kinderen met de iPhone 6 Plus laten spelen zonder zorgen.”

IMG_9005

IMG_9021

Naast de case komt er ook nog een screenprotector, doekje en een adapter voor je koptelefoon bij. Tevens vind je een gebruiksaanwijzing over hoe je de hoes aan moet brengen. De screenprotector lijkt een beetje een vreemd extra, aangezien je telefoon toch al beschermd wordt door de hoes? Niets is minder waar, want de Nuud case maakt gebruik van de Ultimate Touch techniek. Dit betekent dat er tussen de iPhone en je vinger niets tussen zit. De meeste ingebouwde screen protectors beperken het zicht op de iPhone maar met de LifeProof Nuud Case gebeurt dit niet. De case blijft zelfs nog waterdicht zonder de ingebouwde display folie.

IMG_9008

IMG_9012

IMG_9011

Het aanbrengen gaat zeer simpel. Je legt je iPhone op de kop in het hoesje, klikt de achterkant er op en bevestigt de zijkanten. We ging deze iets moeilijker dan het Fre hoesje, maar oefening baart kunst. Je moet secuur te werk gaan zodat ook de knopjes aan de zijkant optimaal blijven werken.

IMG_9013

IMG_9016

Je kunt de adapter voor de koptelefoon er makkelijk in draaien, op deze manier blijft ook het gaatje voor je koptelefoon bijvoorbeeld zandvrij wanneer je deze samen gebruikt. Uiteraard zijn je oortjes niet waterdicht, dus kan je ‘m dan niet in het water gebruiken.

IMG_9014

Wanneer het hoesje er om heen zit, kun je toch je telefoon nog prima opladen. Dit doe je door het klepje aan de onderkant te openen. Deze moet je natuurlijk wel weer goed dicht klikken na het opladen. Anders is hij niet meer water- en stofdicht.

IMG_9018

IMG_9020

Het hoesje doet erg goed zijn werk. Hij heeft me al super veel dienst bewezen. Ik heb gefotografeerd in de stromende regen, gefierljept met mijn telefoon en hij gaat standaard om mijn iPhone wanneer we naar het strand gaan. Vooral dat laatste vind ik erg fijn. Ik kan gewoon mijn telefoon op het strand gebruiken zonder dat er overal zand in komt. Wel moet je met dit hoesje dan oppassen voor zandkrasjes, aangezien er geen standaard protector over het scherm zit. Je kunt nog een extra folietje er over heen plakken, maar zelf ben ik daar niet zo’n fan van.

De Lifeproof Nuud case verdient verder naar mijn mening niet echt de schoonheidsprijs. De vorige Lifeproof Fre vond ik aantrekkelijker en die komt ook in leuke kleurtjes. Deze oogt iets goedkoper, maar dat is hij niet. Hij werkt ook precies hetzelfde, is 100% waterdicht en ik durf hier zeker mee het zwembad in.

De LifeProof Nuud case voor de iPhone 6Plus is verkrijgbaar bij GSMpunt en kost €79,95.

x Lisanne

samenwerking

4 thoughts on “LifeProof Nuud Case (waterproof) voor iPhone 6Plus”

    1. Snap ik… Er worden tegenwoordig ook goedkopere waterproof hoesjes verkocht, maar ik weet van LifeProoF in ieder geval écht zeker dat ze werken. En daarbij zijn ze ook nog schok, sneeuw en stof bestendig. Dus dan heb ik het er wel voor over. Maar idd het kost je wel even wat…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *