Nagellak

PS… Nailpolish (Primark)| Calypso

blogbanner-2

Nu m’n nagels langzaam aan weer wat langer worden, is het weer eens tijd voor een nieuwe nagellakswatch! Wanneer ik in de Primark ben, kan ik het uiteraard niet laten om even rond te neuzen op de beautyafdeling. Over het algemeen ben ik nooit zo onder de indruk, maar bij de nagellak was één kleurtje wat mijn aandacht trok. Een lekkere felle neon roze. Neon en budget… Gaat dat samen?

2016-03-21 11.17.03

2016-03-21 11.17.12

De nagellak van de Primark, PS… Nailpolish, komt in een vierkant flesje met dito dop. In het flesje zit 10 ml nagellak. De dop zit wat scheef op het kwastje, waardoor lakken niet echt makkelijk gaat.

2016-03-21 11.17.35

2016-03-21 11.18.36

Het kwastje is breed (fijn!) maar wel kaarsrecht afgesneden (minder fijn). De geur… Tja, een beeeeeetje goedkoop. Een aanwezige nagellakgeur die niet heel prettig is. Maar goed, wat verwacht je van een budget merk.

IMG_7001

IMG_7011 (2)

De kleur is echt fantastisch. Zoals wel vaker met neon, is ook deze roze kleur lastig te vangen op camera. Toch komt hij aardig in de buurt. In het echt is hij nog iets feller. De lak is wat dun waardoor je moet oppassen met lakken. Een teveel aan lak heeft het risico makkelijk in de nagelriemen te lopen. Verder lakt hij wel prima en is er niets op aan te merken.

IMG_7013

IMG_7010

De lak dekt met twee laagjes voldoende, maar eigenlijk moet je voor de echte neon intensiteit drie laagjes aanbrengen. Zelf vind ik dat te veel en moet een nagellak na twee laagjes echt dekken, dus dat is wel een bummer. Omdat de lak zo dun is, kun je ook niet anders dan de lak in dunne laagjes aan te brengen. Drogen doet de lak ook niet echt heel snel, al is het voor een budgetlak niet slecht. Al met al ben je dus wel even bezig met lakken want; drie laagjes nodig + langere doortijd = zeker een half uurtje werk.

IMG_7018

De kleur is fantastisch, schreeuwt neon en is natuurlijk perfect voor dit voorjaar. Wanneer je geen problemen hebt met de matige dekking en langere droogtijd is deze budgetlak prima te doen. Zelf ben ik wat kritischer en vrees ik dat ik deze lak niet nog eens pak. Maar goed, voor de prijs hoef je het dan weer niet te laten…

PS… Nailpolish is te koop bij Primark en kost €1,50 (10 ml). 

x Lisanne

6 thoughts on “PS… Nailpolish (Primark)| Calypso”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge