Moederschap

Jippes favorites #2

blogbanner

Vier maanden geleden, toen Jippe bijna een half jaar oud was, deelde ik de eerst favorieten van Jippe. Toen begon hij echt met ontdekken en daar is inmiddels geen houden meer aan. We zijn gezegend met een ventje wat zich heel goed zelf kan vermaken en heerlijk kan spelen op de grond en in de box. Vandaag deel ik weer eens 8 favorieten van onze kleine man!

Schermafbeelding 2016-04-06 om 20.21.34

 1 ❤︎ Gonnie en vriendjes in ganzenpas (flapjesboek)

Dit boek kregen we als kraamcadeau en is inmiddels een ware hit. Jippe is dol op voorlezen en flapjesboeken in het bijzonder vindt hij reuze interessant. Daarbij hebben deze boekjes gewoon erg leuke en grappige (korte) verhalen. En er zit een eendje in wat Jip heet. Leuk detail. ;)

2 ❤︎ Yepp Mini fietsstoeltje

Ook een favoriet van de mama’s natuurlijk! We zijn aan het fietsen geslagen. En oh wat is dat leuk. En fijn! Jippe vindt het ook heerlijk en kletst voluit voor op de fiets. Hij ziet van alles en we komen nu natuurlijk ineens weer een stuk verder. Daarbij zijn de Yepp fietstoeltjes ook nog erg leuk om te zien.

3 ❤︎ Houten blokken

Via via kochten we een bak vol met houten blokken. En dat is natuurlijk altijd goed én tijdloos. Op het moment vindt Jippe het vooral erg leuk om te blokjes en stokjes tegen elkaar aan te slaan en lawaai te maken. Maar hier gaan we nog lang plezier van hebben!

4 ❤︎ Sophie de Giraf

Ook wij deden mee aan de Sophie hype! En ja, it’s worth the hype. Op de één of andere manier heeft dat beestje iets wat kleintjes zeer interessant vinden. Jippe kauwt wat af op Sophie, vindt het erg leuk om d’r te laten ‘piepen’ en grijpt er regelmatig naar in de box. Ook erg handig bij doorkomende tandjes!

5 ❤︎ Beat Bo

Een lekker nieuwerwets lawaai ding. Maar oh wat is hij leuk! En oh wat vindt Jippe ‘m leuk. Beat Bo zing allerlei verschillende swingende en leerzame liedjes, maakt liedjes van woorden die jij inspreekt en danst er op los. En Jippe danst vrolijk mee. De Beat Bo is écht heel erg leuk.

6 ❤︎ Ergobaby draagzak

Deze draagzak besprak ik al eens in mijn eigen favorieten maar kan hier ook eigenlijk niet ontbreken. Nu het weer wat minder koud wordt, vind ik het zelf ook weer wat prettiger om te dragen en dat doen we de laatste tijd dan ook weer veel vaker. Even een ommetje maken, Jippe vindt alles prachtig en heerlijk om tegelijkertijd dicht bij je te zijn. Zo fijn!

7 ❤︎ Ella’s Kitchen Puffits

Ella is hier sowieso een grote hit. Jippe krijgt niet veel tussendoortjes. Af en toe eens een soepstengeltje, maar verder krijgt hij vrij weinig. De Puffits vindt Jippe wel erg lekker. Het zijn kleine maisbolletjes die smelten in de mond. Niks geen vies geplak in de handen. De zakjes zitten aardig vol, dus wij doen meerdere keren met één zakje.

8 ❤︎ Op stap met Dirk Scheele

Oh wat is Jippe dol op muziek. Zodra we de radio aanzetten danst Jippe mee. Vooral de liedjes van Dirk Scheele die bij een prentenboek zaten, vindt hij erg leuk. Hij wordt er echt blij van, reageert op de muziek, danst of ligt geconcentreerd te luisteren. Zo leuk!

Dat waren de favorieten van dit moment. Heb je nog leuke aanraders voor een kleine man van (bijna) 10 maanden, dan hoor ik dat graag!

x Lisanne

2 thoughts on “Jippes favorites #2”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge