Nagellak

Rimmel London | Space Dust ‘003 Aurora’

IMG_0092

Liquid Sand is allang niet meer nieuw en het speciale raakt er inmiddels toch ook een beetje af. Dat geeft helemaal niks, ik blijf fan! Helemaal nu steeds meer (budget)merken met zand lakken komen en het dus steeds beter, goedkoper en makkelijker verkrijgbaar wordt. Ook Rimmel kwam eind vorig jaar met haar eigen sand-lijn, de ‘Space Dust’ lakken. Deze horen bij de kerst-collectie ‘Out Of This World’, maar zijn (gelukkig) nog steeds verkrijgbaar. Vandaag stel ik jullie voor aan Aurora!

IMG_0088 IMG_0093

Aurora is een champagne rozige kleur die zich moeilijk laat omschrijven. Het is een prachtige ‘lever’kleur, beige, oudroze, soms rosé en vol met verschillende zilveren glitters in verschillende groottes. Een soort nude-achtige liquid sand die je nagels doet stralen.

IMG_0097

Het kwastje is, zoals we gewend zijn van Rimmel, vrij breed en licht rond afgesneden. Met een paar strookjes is je nagel dus al bedekt, altijd fijn!

IMG_0158

Na één laagje dekt deze lichte lak niet, maar dit had ik ook niet verwacht.

IMG_0189 IMG_0179

Na twee laagjes dekt Aurora perfect! Aaah, wat is ‘ie mooooooi! Het zand-effect is duidelijk zicht- en voelbaar en doet zeker niet onder voor dé liquid sand lakken van OPI. De zilveren shimmers worden rijkelijk verdeeld over je nagels, wat het een nog mooier effect geeft. De lak droogt erg snel, maar ook bij deze liquid sand moet je oppassen dat je niet te snel wilt. De buitenkant kan droog lijken, terwijl de binnenkant nog kwetsbaar is.

IMG_0170 IMG_0184

Over de houdbaarheid ben ik ook zéér te spreken. Dit prachtige lakje droeg ik naar een feestje afgelopen weekend, bracht hem donderdagavond aan en vandaag (maandag) heb ik de lak toch maar eens verwijderd. Dit was echter nog helemaal niet nodig, de lak zat buiten wat tip-wear om, nog perfect. Wel ben je even bezig met verwijderen, dit was echt een ramp. Maar dat moeten we maar over hebben voor deze prachtige lak.

Deze en nog vier andere Space Dust lakken zijn verkrijgbaar bij de drogist of via Bol (waar nu 2 + 2 gratis is!) voor €6,99. De lakken zijn tijdelijk, dus wacht niet te lang! 

25 thoughts on “Rimmel London | Space Dust ‘003 Aurora’”

  1. Aaah *zwijmel, ik vind Aurora echt een prachtige lak! Ik heb ze zelf niet gekocht omdat ik vond dat ik mijzelf moest inhouden (ook waren ze 1+1 gratis..) en nu twijfel ik weer.. door jou mooie foto’s ;)
    Maar hé, ik heb genoeg nagellak! En dankzij jouw foto’s geniet ik gewoon mee :P

  2. Ik heb de paarse en zilvere lakjes uit deze serie en ik ben er ook zeer enthousiast over! De paarse droeg ik dan ook met veel plezier tijdens oud&nieuw. Volgens mij is er nu zelfs een Rimmel nagellak 1+1 gratis actie bij de Trekpleister dus dan zijn ze nog voordeliger :)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *