Tag

Netflix Stream Tag | Over mijn Netflix verslaving, aanraders en meer!

blogbanner-8

De afgelopen weken kwam ik op verschillende blogs de Netflix Stream Tag tegen. Als ware Netflix addict kon ik deze natuurlijk niet aan me voorbij laten gaan. Vandaag lees je over mijn Netflix verslaving, aanraders en meer! 

Wat was het moment dat je dacht ‘nu moet ik wel’ en een abonnement nam op Netflix?

Poeeeeh. Ik weet dat Netflix nét nieuw was in Nederlands en we het een maand gratis ging proberen ergens in 2013. Netflix was nog vrij onbekend en we dachten: ‘Leuk, dat proberen we een maandje en daarna zeggen we het weer op.’ Nou, je raadt het al. Dat is dus nooit gebeurd.

Hoe vaak kijk je naar Netflix?

Regelmatig. Niet dagelijks, maar wel vaak. Een filmpje ’s avonds, een serie onder het was opvouwen. Ook de kinderen kijken het regelmatig en kijken eigenlijk weinig tv meer. En ook op school is het af en toe erg handig!

Waar kijk je naar Netflix?

Meestal aan de eettafel of op de bank. Aan de eettafel als ik ondertussen iets anders aan het doen ben. Op de bank wanneer ik lekker even hang met m’n iPad op schoot of gewoon op de tv als ik samen met Pris wat kijk.

Zijn er series die je wel kijkt maar eigenlijk niet echt leuk vindt?

Nee. Waarom zou ik het dan kijken? Soms begin ik wel eens aan een serie maar dat blijkt dan uiteindelijk niets voor mij te zijn. Zo ben ik wel eens begonnen aan How I met your mother, maar op de één of andere manier kon me dat niet echt boeien.

2

Netflix onder het bloggen en lakken van mijn nagels! 

Wat is je favoriete Netflixhapje en drankje?

Uh. Die heb ik niet echt eigenlijk. Al hang ik momenteel het liefst op de bank met een kopje thee of en glas (fruit)water. Iets met ‘op de gezonde tour’. ;)

Is er een serie die je samen met je partner kijkt?

Yup. We zijn net begonnen met House of Cards en verder is Orange Is The New Black echt een serie die we samen kijken. Daarnaast kijken we niet heel veel series samen omdat onze smaak niet altijd overeenkomt.

Wat is je favoriete Netflix original?

Orange Is The New Black, for sure.

Wat zijn je top-5 Netflix aanraders voor volwassenen?

Al eerder schreef ik een blogpost over mijn laatst gekeken series. Die komen allemaal van Netflix. Aanraders vind ik Breaking Bad,  Making a Murderer, Pretty Little Liars, Orphan Black en Rita.

1

Orange Is The New Black en Pretty Little Liars, mijn ultieme favorieten!

Welke vijf series kijken je kinderen graag?

Haha, dat is heel verschillend. Jippe (9,5 maand) kijkt graag naar Nijntje, Tristan (bijna 16) verslindt aflevering na aflevering van The Walking Dead en Dian (14) is verslaafd aan Pretty Little Liars en Twilight. Isa (12) is meer van de YouTubers.

Welke serie zou je niet snel kijken?

Zelf ben ik niet zo van de ‘enge’ films en series. The Walking Dead, American Horror Story en Bates Motel laat ik graag aan me voorbij gaan.

Wie is je favoriete acteur / actrice uit een Netflixserie?

Laura Preprint, Taylor Schilling (Orange Is The New Black) en Lucy Hale (PLL).

Wat zijn series die volgens Netflix op dit moment jouw beste keus zouden zijn?

Making a Murderer vond ik zeer interessant!

3

Netflix kijken met m’n dikke zwangere buik. En hey, Netflix kan ook prima buiten! 

Wat staat er nog op je kijklijst?

Wat niet? Ik heb wat dat betreft echt tekort aan tijd! Series die ik graag nog wil zijn zijn Gossip Girl, Once Upon a Time, Suits, The Blacklist en Fuller House.

Op welk volgend seizoen kun je niet wachten?

Orange Is The New Black en Pretty Little Liars!

Welke series / films zou je graag op Netflix willen zien?

Glee!

Zou je nog zonder Netflix kunnen?

Het zou wel heel erg zijn als ik dat met een nee beantwoordt, niet? Natuurlijk zou ik zonder kunnen. Maar ik zou het wel onwijs missen! En de rest van het gezin ook, denk ik!

Vind je het leuk om deze tag over te nemen? Op de blog van Mamaliefde vind je alle vragen op een rijtje!

x Lisanne 

2 thoughts on “Netflix Stream Tag | Over mijn Netflix verslaving, aanraders en meer!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge