Tag

Tag | Common White Girl

Love

De tag Common White Girl gaat al een tijdje rond in bloggersland en is razen populair. Waarom deze tag deze belachelijke (sorry) naam heeft, blijft me een raadsel. Maar ik gok dat het van het populaire Twitter-account CommonWhiteGirl komt, een account waar vooral voor (jonge) meiden veel herkenbare tweets worden geplaatst. De tag Common White Girl bevat heerlijke random vragen, om me weer een klein beetje beter te leren kennen. Kijk je mee?

Favoriete Starbucks drankje?
Starbucks is niet een café waar ik regelmatig in de buurt kom, helaas. Want ik ben in korte tijd een grote koffie-fan geworden, mits het lekker is klaar gemaakt. Ik houd van zoet, romig, vanille… Al ik bij de DE-counter of Doppio in Leeuwarden koffie haal, koop ik meestal iets met veel vanille en melk.

Tumblr

Hoe lang duurt het voordat je klaar ben in de ochtend?
Dat is heel verschillend. Ik kan er rustig een uur over doen als ik de tijd neem. Douchen, opmaken, ondertussen een beetje YouTube filmpjes kijken… Maar op een werkdag dat ik wat minder tijd heb kan ik ook binnen een half uurtje klaar zijn. Heb ik een make-up loze luie dag, sta ik binnen 10 a 15 minuten klaar.

Hoeveel selfies maak je op een dag?
Uh, geen? Ik maak alleen ‘selfies’ wanneer ik voor m’n blog een make-up product review wat op het gezicht gedragen wordt. Wanneer ik een ooglook gemaakt heb bijvoorbeeld of een nieuwe lipstick of blush test. Verder maak ik eigenlijk zelden ‘selfies’, die mislukken vaak toch. Heel af en toe zit er een leuke tussen.

IMG_4891Hoeveel Instagram followers en foto’s heb je?
Op Instagram heb ik 120 volgers en 627 foto’s.

Zeg je wel eens LOL of OMG hardop?
Als in de afkorting? Nee. Oh Mijn God wel eens, maar verder, nope.

jennifer lawrence

Draag je weleens kledingstukken vaker dan 1 keer?
Natuurlijk. En ook wel eens meerdere dagen achter elkaar, omdat ik bedrijfskleding op het werk heb, draag ik mijn kleding maar een paar uur per dag. Dat kan de dag er na makkelijk nog eens. ;)

Are you a racist?
Uh, nee?

True

Instagram, Twitter of Tumblr?
Instagram verslaafde!

Wat doe je het grootste deel van je tijd? 

Werken? En daarnaast lak ik een hoop mijn nagels, blog ik veel en kijk ik graag films en series. En natuurlijk doe ik ook nog een deel van het huishouden. Oftewel, te weinig uur in een dag.

Relationship Rules | via Facebook

Wie zijn je favoriete YouTubers? 

Ik volg heel veel YouTubers, de meesten kennen jullie vast. Met Teskuh begon mijn YouTube liefde en natuurlijk volg ik VeraCamilla, MissLipgloss en Beautygloss. Maar ik ben vooral fan van bijvoorbeeld Jenna Marbles, wie ik in deze post al eens besprak.

Hoe vaak doe je je nagels? 

Vaak. Duh. Soms meerdere keren per dag, maar ik kan ook rustig een paar dagen zonder nagellak lopen. Maar dan begint het wel weer te kriebelen. ;) Sowieso ben ik altijd bezig met mijn nagels, insmeren, schoonmaken etc.

Lemony Flutter Lush

Ben je een shopaholic?
Een beetje misschien? Maar het gaat wel veel beter. Als het geld op is, is het op. ;)

Hoe vaak heb je Mean Girls gezien?
Een keer of vijf denk ik? Het blijft een geweldige film.

Julieta Paz Cabral

Heb je veel kleren?
Valt mee. Ik heb op zich genoeg, maar zou voor de winter nog wel wat kunnen gebruiken. Ik mag niet klagen, maar heb zeker geen kasten vol. En dat komt ook mede doordat ik het grootste gedeelte van de week in werkkleding loop. Toen ik voor de klas stond, had ik veel meer kleding.

Maak je een foto van je eten vóórdat je het opeet?
Als ik uit eten ga, wel heel vaak. Ik heb de app Foodspotting, hier kun je foto’s van gerechten plaatsen en laten weten wat je er van vond en waar je het gegeten hebt. Heel erg leuk!

IMG_1013

Draag je elke dag make-up?

Als ik werk wel. De hoeveelheid verschilt heel erg. Ik kan rustig met alleen mascara en wenkbrauwpotlood de deur uit gaan, maar ik kan ook uitgebreid m’n make-up doen en een mooie ooglook maken. Op vrije dagen is er vaak sowieso één dag dat ik een ‘luie’ dag hou. Dan draag ik geen make-up.

Hoe stijl je meestal je haar? 

Föhnen, altijd! Tenzij ik vrij ben. Dan kan ik het ook gewoon laten drogen of er een borstel door halen en er snel een knot in draaien. Voor feestjes haal ik er vaak de stijltang even door voor wat volume of slag.

-‚-

Zie je er altijd “presenteerbaar” uit?

Haha, meestal wel denk ik. Ten zij ik een luie dag heb. Ik kan dan rustig even naar de winkel gaan zonder make-up en ongewassen haar. Who cares? Maar onverzorgd, nee zo zie ik er nooit uit geloof ik.

Hopelijk vonden jullie deze random tag leuk! Voel je natuurlijk vrij om hem over te nemen! :)

See you next time!

x

10 thoughts on “Tag | Common White Girl”

  1. Leuk ingevuld! Ik kom jammer genoeg ook niet heel vaak bij de Starbucks, best ver van waar ik normaal kom. Wel altijd heel lekker! En leuk Foodspotting, die kende ik nog niet. Even downloaden ^^

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *