Moederschap

Denksport Junior ❤︎ Puzzelen met je kinderen van 2 tot 12 jaar + WIN!

Puzzelen saai en suf? Alleen voor ouderen en gepensioneerden? Niets daarvan! In deze tijd van technologie, tablets, tv en computers is het zo belangrijk dat we af en toe lekker ouderwets wat op papier doen. Lezen, tekenen en puzzelen! Puzzelen is voor iedereen. 65% van iedereen boven de 15 jaar puzzelt wel eens. Of dit nou sudoku, een kruiswoordpuzzel of cryptogram is, we puzzelen wat af met zijn allen. Zelf vond ik puzzelen als kind al erg leuk en verslond ik op vakantie heel wat boekjes van Denksport. Omdat puzzelen voor alle leeftijden is, heeft Denksport een speciale lijn voor (jonge) kinderen. Vandaag laat ik je twee nieuwe titels zien en geef ik deze ook weg aan twee van jullie!

Dat puzzelen niet alleen maar voor volwassenen hoeft te zijn, blijkt wel uit de populariteit van Denksport Junior. Op een speelse manier geef je kinderen met puzzels een leuke vrijetijdsbesteding, maar help je hen indirect ook hun woordenschat en denkvermogen te vergroten.

In juni heeft Denksport haar gehele Junior collectie gerestyled. Hierdoor is een eigentijdse, speelse, frisse look ontstaan die kinderen aanspreekt. Vanaf deze datum is Denksport druk bezig de Denksport Junior collectie verder uit te breiden. Afgelopen periode zijn al een aantal nieuwe leuke titels verschenen. Ook in december kwamen hier weer 4 titels bij!

Hierbij zijn 2 titels speciaal gericht op de allerkleinste; Mini mix voor peuters (2 t/m 4 jaar) en Mini mix voor kleuters (3 t/m 5 jaar). En 2 titels meer gericht op kleuren; Spelen met Kleur (6 t/m 8 jaar) en Mijn Pixel Art (8 t/m 12 jaar).

Vandaag laat ik jullie de Mini mix voor peuters en de Mijn Pixel Art zien.

Mini mix voor peuters –  €3,75

De Mini mix voor peuters is er speciaal voor de allerkleinsten. Vanaf ca. 2 jaar kun je samen met je kleuter in dit boekje aan de slag. Het boekje richt zicht vooral op tellen, kleuren en lijnen trekken. Het is vooral leuk om dit samen met je kindje te doen aangezien er ook dingen in staan waar ze misschien wat hulp bij nodig hebben of wat voorgelezen moet worden. Zo staan in het boek bijvoorbeeld ook allerlei leuke weetjes.

Deze Denksport is super leuk voor peuters, al denk ik wel dat niet elk kindje alles al vanaf die leeftijd leuk zal vinden. Jippe is nu 2,5 en is heel erg bezig met tellen, kleuren en letters. Voor hem is dit dus super leuk om te doen, maar dan wel samen met een volwassene. Wanneer je kindje iets ouder is, kan hij veel dingen ook zelf doen en zal hij nog meer snappen.

Mijn Pixel Art-  €4,50

Pixels, that’s it! Old school hokjes kleuren. Zodra je de lege vakjes in de juiste volgorde inkleurt ontstaat je eigen pixel art! Pixel Art laat kinderen kleuren in computertaal. Geschikt voor kinderen van 8 tot 12, al moet ik eerlijk bekennen dat ik dit ook wel super rustgevend vind werken. Het is niet moeilijk en je hoeft alleen maar goed op te letten dat je het juiste hokje kleurt. Aan de linkerkant zie je een voorbeeld wat je aan de rechterkant na kunt kleuren.

De plaatjes zijn geschikt voor zowel jongens als meiden. Er zitten bloemen, voertuigen, figuren en dieren in. Deze bladen zijn, net als in de Mini mix voor peuters trouwens, makkelijk uit te scheuren waardoor je ze bijvoorbeeld ook leuk op kan hangen of weg kunt geven. Dit is super leuk voor kinderen die houden van kleuren, om de fijne motoriek te oefenen of om “rust” te geven door lekker even te tekenen. Juist in deze tijd van tablets, PlayStations en computers.

Winnen!

Hoe maak je kans op één van deze twee Denksport Juniors?

 Volg You Nailed It via één van onderstaande media. Jij mag kiezen welke! Elk gevolgde media is 1 extra kans.
– Facebook
– Instagram
– Twitter
Laat een reactie achter waarin je vermeldt dat je meedoet en welke stappen je genomen hebt. . Zorg er voor dat je een geldig mailadres invult zodat ik contact met je kan opnemen indien je gewonnen hebt.

Voorwaarden:

Deze winactie loopt t/m 21 januari. De winnaars worden na afloop gecontacteerd via email en/of social media. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur, dan wordt er een nieuwe winnaar gekozen. Wanneer je mee doet aan de winactie, ga je automatisch akkoord met de voorwaarden.

De Denksport Juniors zijn in verschillende boekhandels te koop. Daarnaast is het bij een aantal titels ook mogelijk om een jaarabonnement af te sluiten. Dan ontvangen kinderen 4 maal per jaar een exemplaar thuis! Wanneer je het abonnement afsluit via deze link, krijg je tevens 10% korting.

 

BewarenBewaren

48 thoughts on “Denksport Junior ❤︎ Puzzelen met je kinderen van 2 tot 12 jaar + WIN!”

 1. Ik volg je op facebook.
  Ik heb een pientere dochter van bijna 3 die erg graag nieuwe dingen leert. Ik denk dat dit denksportboekje echt iets voor haar zou zijn.

 2. Wat een leuke prijs. Ik doe graag mee voor Ties, 6 jaar oud, en Fé, 5 jaar oud. Ze spelen niet alleen graag spelletjes, maar zijn ook nog eens erg creatief. Kleuren, knutselen, strijkkralen etc. Deze prijs is hun echt op het lijf geschreven.

  Ik volg je via Facebook en Instagram.

 3. Ik doe graag mee voor het kindje van mijn vriendin. Die zie ik regelmatig maar heb hier alleen meisjes speelgoed, kan prima hoor maar iets educatievers is altijd leuk!
  Hij is net 2

 4. Ik doe graag mee voor Mijn PixelArt, dit lijkt me wel wat voor mijn nichtje. En anders ook leuk voor op mijn werk. Ik volg op FB, Bloglovin en gedeeld met G+.

 5. Ik doe heel graag mee voor mijn jongens van 12 en 9 jaar oud❤️
  Ik volg u via Facebook, Instagram en twitter😊
  Wij zijn dol op puzzelen 😊

 6. Sorry geen Facebook, twitter etc. maar liken wel 👍🏻😉🎁dus doen we mee voor dat leuke puzzel idee. Voorkeur Spelen met Kleur (6 t/m 8 jaar) en Mijn Pixel Art (8 t/m 12 jaar).

 7. dit vind ik nou leuk voor onze neefjes en nichtjes

  neefjes zijn 3 en 11
  nichtjes bijna 2 en 6

  leuke leerzame boekjes waar ik als tante ze graag bij wil helpen

  volg je op insta hinderika83
  fb erika panjer luit

 8. Wat leuk! Heel graag een kansje voor onze kapoen, wat gaaf dat ons favoriete puzzelboekje er nu ook is voor de kleinsten :) <3
  volgend op fb :)

 9. Ik doe graag mee voor mijn zoon van 6. Hij is erg creatief, en vind puzzelen erg leuk. Zou erg fijn zijn hem blij te maken :)

 10. Ik vind dit echt iets voor mn nichtjes van bijna 3 en 5,5, ze houden heel erg van knutselen en spelletjes en zijn heel erg leergierig. Ik volg je op Facebook en Instagram.

 11. Ik zag deze boekjes al een paar keer langkomen, lijkt me superleuk voor onze puzzelgrage kleuter. Ik doe graag mee en volg je natuurlijk op IG (meer social media heb ik niet)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge