Beauty

Catrice | Liquid Metal 020 ‘Gold ’n Roses’

IMG_7453

De Liquid Metal Eyeshadows van Catrice zijn een ware hype geworden in Beautyland. De oogschaduws waar ik persoonlijk eerst niet zo veel van verwachtte, blijken prachtige intens gepigementeerde glanzende pareltjes te zijn. Ik ben gek op roségouden oogschaduws en MAC Expensive Pink prijkt nog steeds boven aan mijn wishlist. Wie weet komt deze Gold ’n Rose daar bij in de buurt…

IMG_7451

Helaas was dit de laatste en was de oogschaduw al iets licht beschadigd. Gelukkig viel het mee, maar een echte nieuwe was natuurlijk mooi geweest. Daarom, blijf je met je vingers van de oogschaduws af! Er zijn niet voor niets testers!

IMG_7454

De verpakking is zoals we gewend zijn van Catrice. Strak en modern. Het zwarte omhulsel laat de metallic oogschaduw extra goed tot zijn recht komen.

IMG_7458

Het reliëf in de oogschaduw vind ik een erg leuke toevoeging. Het geeft net even wat extra’s.

IMG_7460

De structuur is bijzonder. Het is geen crème-oogschaduw maar ook zeker niet een hele poederig substantie. Het hangt er een beetje tussenin. De oogschaduws zijn vrij zacht en romig te noemen, maar je ziet hier en daar wel poederige deeltjes.

IMG_7466

De swatches zien er veelbelovend uit. Links zie je de oogschaduw met flits, rechts in daglicht. De oogschaduw heeft een prachtige glanzende finish en geeft zeker voor een roze oogschaduw goed veel pigment af.

IMG_7461

Na het swatchen gebeurt er iets eigenaardigs, waardoor ook duidelijk is dat we hier niet met een 100% poederige oogschaduw te maken hebben. De oogschaduw kleur op de plekken waar ik het gebruikt heb, een tikkeltje donkerder.

2

Voor mijn ooglook gebruikte ik Gold ’n Roses op het bewegend ooglid. De oogschaduw brengt makkelijk aan, maar je moet wel oppassen voor fall-out. De oogschaduw geeft veel kleur af en geeft een prachtige glans aan m’n ooglid. Het beste kun je deze oogschaduw deppend aanbrengen voor het mooiste resultaat.

Look

Ik maakte een collage met PicMonkey, wat een crappy kwaliteit! Grrrrr….

In mijn crease bracht ik een bruine en bordeauxrode oogschaduw uit mijn 28 Neutral palette. Zoals je ziet bracht ik geen eyeliner aan. De laatste tijd ben ik echt van de rustige looks zonder een dramatic catliner. Wie weet over een aantal maanden weer.

De Liquid Metals hebben mijn hart gestolen, hij is werkelijk prachtig. I want moooooore! ;)

De Catrice Liquid Metal Eyeshadows zijn verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister met een Catrice-schap voor €3,99 per stuk. Een absolute must-have!

10 thoughts on “Catrice | Liquid Metal 020 ‘Gold ’n Roses’”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge